Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 18 Mai 2024
Hilti
Home
INKEMA deschide un centru logistic pentru distributie in proximitatea Capitalei
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 01 Mai 2024 06:15
In calitate de reprezentanta autohtona a companiei Inkema (Spania), firma Inkema East, cu sediul in localitatea Chisoda (din judetul Timis) a decis sa transfere capacitatea de productie a fabricii din Romania la sediul din Spania. „Suntem incantati sa anuntam aceasta decizie importanta, care ne va consolida angajamentul fata de excelenta in servicii, intrucat ramanem in continuare angajati in oferirea unor solutii eficiente, competitive si de calitate clientilor romani. Aceasta miscare strategica ne va permite nu numai sa maximizam capacitatea productiva, ci si sa ne imbunatatim calitatea produselor si sa reducem anumiti timpi de livrare pentru clientii proprii. Astfel, suntem convinsi ca aceasta schimbare strategica ne va permite sa raspundem nevoilor clientilor intr-un mod mai eficient. Am luat decizia de a transfera capacitatea de productie a fabricii din Romania la sediul din Spania datorita faptului ca, in ultimii ani, sediul propriu din Les Franqueses del Valles (Barcelona) a devenit unul dintre cele mai importante centre din Europa in domeniul productiei de rampe si solutii de incarcare si descarcare. In continuare, ca parte a expansiunii noastre in zona Europei de Est, va fi deschis un punct logistic in proximitatea Municipiului Bucuresti, pentru a putea continua sa oferim aceleasi servicii tuturor clientilor nostri din zona”, au precizat reprezentantii firmei.
Subsidiara din Romania este activa pe piata nationala din anul anul 2010, are aproximativ 10 angajati si a inregistrat rezultate financiare in valoare de 20,7 milioane de lei in 2022, potrivit celor mai recente rezultate financiare puse la dispozitie de Ministerul Finantelor Publice. Informatii suplimentare, la www.inkema.com 
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left