Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Actualitatea interna
ALUMINIUM PROMOTION desfasoara lucrari complexe de fatade cortina
Actualitatea interna Publicat de AG&F 28 Nov 2007 11:30
Pentru 2007, conducerea companiei Aluminium Promotion - Bucuresti preconizeaza o sporire cu 100% a volumului vanzarilor fata de nivelul din 2006. Astfel, , pe fondul cresterii numarului de contracte si in conditiile in care livrarile din primele 6 luni a.c. au depasit 800.000 USD, vanzarile firmei s-ar putea situa la circa 1,5 milioane USD. In prezent, capacitatea totala de productie a societatii se situeaza la circa 6.000 mp/an, ceea ce permite indeplinirea optima a comenzilor curente. Conform informatiilor furnizate de reprezentantii Aluminium Promotion, majorarea vanzarilor (si, implicit, a productiei) se datoreaza implementarii unui program de investitii, fondurile alocate in vederea dezvoltarii vizand completarea liniei de fabricatie, prin achizitia unor utilaje performante (centre de prelucrare CNC), precum si inlocuirea echipamentelor uzate moral. "Una dintre cele mai reprezentative lucrari la care am contribuit cu produse/servicii specifice o constituie sediul companiei Bog' Art - imobil a carui fatada include pereti cortina semistructurali (tip Farwall), ferestre continue, panouri compozite Reynobond si tabla de inox, compartimentari interioare cu vitraje de mari dimensiuni. Acest obiectiv a fost o reala provocare pentru noi, in ceea ce priveste originalitatea proiectului si complexitatea solutiilor tehnice adoptate. Dintre cladirile la executia carora am participat, in calitate de subantreprenor de specialitate, se disting: Consulatul Republicii Populare Chineze la Bucuresti; imobilul Rompetrol - Bucuresti; showroom si service Porsche Romania; cladirea administratiei publice locale - Calarasi; mai multe imobile apartinand RAPPS; sedii de firme; hoteluri; banci; statii de distributie a carburantilor Petrom. Printre proiectele aflate in derulare, se afla: sediul Directiei Finantelor Publice din Calarasi, pentru care se realizeaza lucrari de placare cu materiale compozite (tip Gutbond si Etalbond), pe o suprafata de 1.800 mp; un imobil de birouri situat in centrul istoric al municipiului Craiova, la care executam o fatada cortina semistructurala in sistem Linear Orizontal CW 50HL - Reynaers (pe o suprafata de 1.300 mp) si un luminator in sistem CW 50RA - Reynaers (cu o arie de 250 mp); o cladire de birouri, situata pe Soseaua Nordului, din Capitala, care va fi prevazuta cu pereti cortina semistructurali in sistem Alumil - M6 (circa 350 mp) si cu tamplarie exterioara si interioara din profile Alumil", a declarat Roxana Constantinescu, director general al companiei.

***

Fondata in anul 1994, firma Aluminium Promotion este specializata exclusiv in executia si montajul de fatade cortina si constructii speciale din metal si sticla. Astfel, compania are ca principal obiect de activitate productia de tamplarie din aluminiu si a structurilor complexe, comercializand, totodata, o gama diversa de produse, precum: ferestre din lemn-aluminiu, usi vitrate, sisteme pentru compartimentari interioare etc. (Camelia Pantel)
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left