Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 26 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Actualitatea interna
ROPLAST THERMO isi extinde activitatea la nivel regional
Actualitatea interna Publicat de AG&F 29 Ian 2008 11:30
Compania Roplast Thermo, din Falticeni, isi desfasoara activitatea intr-un nou sediu, care include o hala de productie complet retehnologizata si un birou administrativ. Fondurile alocate pentru unitatea de fabricatie a ansamblurilor din PVC au insumat 1,2 milioane de euro. "Strategia pentru dezvoltare din anul 2008 presupune extinderea pe o piata cu un potential ridicat, in conditiile in care Roplast Thermo are 11 magazine de prezentare. Vom demara aceste proceduri cu deschiderea unui nou showroom in Iasi. Sectorul tamplariei termoizolante din PVC a cunoscut, in ultimul an, o ascensiune sustinuta, datorita ritmului permanent de crestere inregistrat in domeniul constructiilor. Aceasta situatie a dus la formarea unei piete dinamice, in care firmele concurente pot coexista. Diferentierea se face dupa o serie de criterii, precum factorii de calitate (atat a profilelor cat si a executiei/montajului), pret competitiv, imagine si notorietate. Totodata, se poate vorbi si de o segmentare a pietei, existand comenzi din partea unor clienti ce se orienteaza exclusiv in functie de costuri sau a beneficiarilor ce doresc ansambluri performante. De asemenea, pe piata nationala de tamplarie din PVC s-au creat premisele favorabile dezvoltarii durabile, mai ales ca urmare a corelarii legislatiei autohtone cu normele de calitate/conformitate specifice UE", a declarat Vasile Dedita, director general, Roplast Thermo.

Cifra de afaceri din 2008 ar putea depasi 4,9 milioane de euro
Roplast Thermo este specializata in productia de tamplarie din PVC, avand ca parteneri societatea Profine Romania (este singurul producator din judetul Suceava ce furnizeaza ansambluri fabricate cu sisteme Trocal). La realizarea ferestrelor se utilizeaza feronerie Siegenia, respectiv geam termoizolant executat cu sticla Saint-Gobain, Glaverbel, Guardian si materiale de etansare Kommerling. Capacitatea de prelucrare depaseste 31.000 mp/an (din care livrarile efective insumeaza circa 28.000 mp). Distributia se realizeaza prin magazinele de prezentare din Suceava (4 unitati), Botosani (doua spatii comerciale), Iasi, Falticeni, Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Pascani. "In 2007, am inregistrat o cifra de afaceri de circa 3,5 milioane de euro, ca urmare a sporirii numarului de contracte/comenzi. Pentru 2008, preconizam rezultate financiare de aproximativ 4,9 milioane de euro", a incheiat Vasile Dedita. Informatii suplimentare, la www.roplastthermo.ro (Camelia Pantel)
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left