Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Actualitatea interna
Vopsea pulbere pentru profile din aluminiu, prin NEOKEM Romania
Actualitatea interna Publicat de AG&F 19 Feb 2008 11:30
Compania Neokem Romania, din Bucuresti, furnizeaza vopsele pulbere pentru protectia profilelor din aluminiu si altor repere metalice. Comercializate sub denumirea Neotec, aceste sortimente sunt disponibile in majoritatea nuantelor RAL si in culori metalizate. "Anul trecut, am inclus in oferta noi produse din aceasta categorie (seria inovatoare Prisma), pentru 2008 fiind planificate actiuni de promovare si comercializare pe scara larga. Reteaua de distributie s-a dezvoltat la nivel national, dar efectuam si operatiuni de export, in Ucraina si Republica Moldova. Pentru a indeplini comenzile curente, detinem un depozit in Bragadiru, fluxul de aprovizionare fiind saptamanal. Cele mai importante unitati de vopsire in camp electrostatic care folosesc pulbere Neotec apartin firmelor: Alumil Rom Industry - Filipestii de Padure, Analko si UPA Carpati - Bucuresti, Termocolor - Iasi, TIM Electrocolor - Timisoara, Electrostatic - Brasov etc. Partenerii nostri au la dispozitie si servicii de consultanta tehnica (in vederea utilizarii corecte a vopselelor pulbere). In 2007, cifra de afaceri s-a situat la 1,6 milioane de euro, pentru 2008 fiind estimata o majorare de circa 25% a vanzarilor. Principalele proiecte de investitii includ obiective cum ar fi dezvoltarea unui nou spatiu de stocare, pentru care am alocat fonduri de 0,15 milioane de euro", a declarat Gabriela Modan, director general al societatii.

***

Din anul 2002, firma Neokem reprezinta pe piata autohtona holdingul cu acelasi nume, din Grecia. Considerat unul dintre cei mai importanti fabricanti europeni de vopsea pulbere, grupul promoveaza materiale pentru finisare/protectie, cu aplicatii in arhitectura, constructii si industrie. Informatii suplimentare, la www.neokem.gr (Camelia Pantel)
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left