Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 18 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Actualitatea interna
HI-TECH PLASTIC estimeaza vanzari de 7 milioane de lei
Actualitatea interna Publicat de AG&F 22 Feb 2008 11:30
Anul trecut, societatea Hi-Tech Plastic, din Constanta, a efectuat investitii de 1,5 milioane de lei, circa 60% din fonduri fiind alocate in vederea achizitiei de noi utilaje. Aproximativ 40% din resursele destinate dezvoltarii reprezinta sume utilizate pentru amenajarea unor hale/birouri existente, respectiv pentru deschiderea de noi spatii comerciale. In 2007, cifra de afaceri a totalizat 4 milioane de lei (+50% fata de anul precedent), conducerea firmei preconizand, pentru 2008, un volum total al vanzarilor de 7 milioane de lei (+75%). "Derulam - si in acest an - proiecte de investitii ce vizeaza sporirea capacitatii logistice si a celei de productie, prin strategia de expansiune fiind planificata suma de 1,2 milioane de lei. Astfel, tamplaria termoizolanta va putea fi executata la un randament de 3.000 mp/luna (in comparatie cu nivelul din prezent, situat la 1.700 mp/luna). Din punct de vedere cantitativ, livrarile totale din 2007 au insumat 12.000 mp de ansambluri din aluminiu si PVC (+50% fata de 2006), ferestrele avand o pondere de 50%, iar modulele de fatada cortina de 40% (circa 10% constituie vanzarile de usi). Pentru 2008, avem in vedere o crestere cu 75% a productiei de tamplarie din aluminiu (pana la 8.000 mp). Prelucram atat serii din PVC marca Actual (60% din productie), cat si sisteme din aluminiu Schuco sau Alumil, preponderent cu bariera termica (85% din comenzi). Sticla utilizata in mod frecvent, de tip Saint-Gobain si elementele de feronerie Roto NT asigura anduranta in exploatare. In functie de cerinte, indeplinim si comenzi speciale, care integreaza orice tip de profile, iar lucrarile cu o suprafata de pana la 200 mp/comanda reprezinta 80% din total", a declarat Lucian Catalin Sipos, director general al firmei.

***

Infiintata in anul 2000, firma Hi-Tech Plastic Ind este specializata in productia/montajul tamplariei din aluminiu si PVC. Totodata, executa lucrari de fatade cortina si placare cu materiale compozite, realizand inclusiv hale metalice. Linia de fabricatie include utilaje CNC care executa automat operatii de debitare, sudare si debavurare, capacitatea acestora fiind de 40 unitati de fereastra/schimb. Recent, au fost achizitionate alte echipamente performante, marca Elumatec - Germania. Informatii suplimentare, la www.hi-tech-plastic.ro (Mirela Predan)
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left