Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Actualitatea interna
Vanzari de 3,5 milioane de euro pentru EVEREST INTERNATIONAL
Actualitatea interna Publicat de AG&F 19 Mar 2008 11:30
In 2007, compania Everest International - Bucuresti a inregistrat o cifra de afaceri de 3,5 milioane de euro (+30% fata de 2006), pentru 2008 fiind estimata o majorare a vanzarilor pana la 4 milioane de euro. Proiectele de investitii, in valoare de 0,2 milioane de euro, au vizat, in principal, achizitia de noi utilaje. "Anul trecut, am diversificat gama de produse, utilizand la fabricatia ansamblurilor noi sisteme din aluminiu, accesorii si feronerie. Astfel, incercam sa raspundem exigentelor actuale ale arhitecturii moderne. Pe segmentul de piata specific s-a consemnat o dezvoltare accentuata, proiectantii implementand solutii tehnologice deosebite, in vederea realizarii imobilelor de birouri si centrelor comerciale. La proiectele derulate in 2007, compania noastra a folosit, cu precadere, sisteme Schuco (din seria FW 50+) sau Jansen. De asemenea, am procesat si profile Euroline, Feal, Alumil, Exalco, respectiv panouri Reynobond (elemente din aluminiu compozit pentru placarea fatadelor), materiale Trespa si Creaton (panouri ceramice). Pentru productia de ferestre/usi, s-au folosit, preponderent, repere RS 65, sistemele de compartimentari interioare integrand profile Dorma. O noutate pe care am reusit sa o impunem in realizarea fatadelor cortina este reprezentata de utilizarea sticlei speciale care asigura control solar (tip Sunguard)", a declarat Horia Stanescu, director general al companiei. Pentru executia de ansambluri speciale, societatea dispune de: masina pentru debitare spatiala a elementelor pentru pereti cortina AKS (prevazuta cu dispozitiv de trasare cu laser Elumatec - Germania), circular vertical Holzher, utilaj de debitare la doua capete Elumatec, echipament automat de frezat profile din aluminiu, masina de roluit panouri tip "bond" (tabla), stante pneumatice pentru toate sistemele etc. Cea mai utilizata serie de profile pentru tamplaria din aluminiu a fost Schuco RS 65 (cu 95% din total), la modulele de fatada cortina fiind intrebuintate preponderent serii FW 50 (detinand 90% din comenzi).

***

Infiintata in anul 1999, compania Everest International activeaza in calitate de subantreprenor specializat in proiectarea, executia si montajul de pereti cortina, luminatoare, cupole, precum si tamplarie metalica. De asemenea, realizeaza lucrari de placare cu materiale din aluminiu compozit, sisteme HPL sau ceramice si efectueaza lucrari de amenajari interioare (pereti despartitori, usi din sticla si panouri in sistem Dorma). Informatii suplimentare, la www.everest-int.ro (Mirela Predan)
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left