Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Actualitatea interna
EURO-FEREASTRA: WINARHI - un partener de incredere (IX)
Actualitatea interna Publicat de AG&F 16 Mai 2008 11:30
In cursul celor opt ani de existenta, programul WinArhi si-a demonstrat calitatile. In comparatie cu alte aplicatii similare, este apreciat pentru usurinta si simplitatea modulelor specifice coordonarii activitatii unui showroom. Daca la acestea se adauga instrumente puternice si rapide care gestioneaza procesul de productie, cum ar fi comenzile numerice pentru utilajele de ultima generatie, elaborarea documentelor in format electronic si urmarirea in timp real a productiei, inclusiv colaborarea cu programe tip ERP si gestiune economica, atunci se contureaza imaginea unui program bine conceput. Trebuie mentionata si stabilitatea deosebita a programului si service-ul prompt care este oferit. In cadrul seminarului tehnic, vor fi prezentate ultimele realizari si facilitati ale programului WinArhi.

Vladimir Peta-Velin, director general DUALSOFT
Studii: Facultatea de Automatizari si Calculatoare, Universitatea de Vest din Timisoara;Experienta profesionala: (2001 - prezent) director general Dualsoft; (1997 - 2001) reprezentant comercial feronerie Schuring, la firma Mondo Style;Alte studii: Diploma Profesionala in Management la CODECS.Informatii suplimentare, la www.eurofereastra.ro
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left