Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - AGENDA EXTERNA: Sticla speciala de control solar EcoGuard, promovata de Guardian
AGENDA EXTERNA: Sticla speciala de control solar EcoGuard, promovata de Guardian
Furnizori de sisteme Publicat de AG&F 07 Aug 2009 11:30
Recent, grupul Guardian Industries - SUA a anuntat faptul ca, in pofida crizei economice mondiale, continua sa-si dezvolte activitatea de cercetare/dezvoltare, prin alocarea unor investitii importante in acest sens. "Extinderea gamei de produse cu proprietati speciale, alcatuite in principal din vitrajele de control solar, constituie principalul obiectiv al holdingului. Astfel, am lansat pe piata sortimentul EcoGuard Float Glass, o solutie tehnica potrivita mai multor aplicatii, special proiectata pentru a asigura optimizarea transmitantei termice si a factorului de transmisie luminoasa. Sticla EcoGuard este recomandata, mai ales, pentru industria panourilor fotovoltaice, reprezinta un model usor de procesat si poate fi achizitionata la grosimi cuprinse intre 0,95 mm si 12 mm. De asemenea, vitrajele sunt promovate in varianta securizata (prin procesul de calire sau prin procedeul de temperare), precum si in cea laminata", a declarat conducerea concernului din Auburn Hills, Michigan.

***

Guardian reprezinta un grup multinational ce ocupa o pozitie de top pe piata mondiala de geam float si vitraje speciale (sau prelucrate), furnizand si materiale de izolare din fibra de sticla si alte sisteme destinate sectorului de constructii rezidentiale/comerciale si industriei auto. Prin intermediul centrului propriu de stiinta si tehnologie, Guardian se implica masiv in domeniul inovarii, realizand vitraje de inalta performanta (acoperite cu straturi speciale) si alte produse avansate din punct de vedere tehnologic. La nivel global, Guardian, subsidiarele sale si firmele coordonate in mod direct au 18.000 de angajati, unitatile de fabricatie si centrele de promovare/vanzari fiind operationale in America de Nord si de Sud, Europa, Asia, Africa si Orientul Mijlociu. Concernul, cu toate diviziile sale, constituie o afacere estimata la 5,7 miliarde USD. Informatii suplimentare, la www.guardian.com (C.D.)
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left