Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 26 Aprilie 2024
Hilti
Home
GEALAN: Campania Gealan Forte promoveaza profilele ecologice
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 05 Feb 2010 11:30
Compania Gealan Romania a anuntat lansarea programului Gealan Forte. Profilele din aceasta gama, fabricate dupa noua reteta calciu-zinc, constituie o solutie optima pentru termo - fonoizolarea locuintelor. Ferestrele astfel realizate asigura o protectie suplimentara si sunt ecologice, contribuind la diminuarea emisiilor de dioxid de carbon din atmosfera, prin reducerea consumului de energie pentru incalzire. De asemenea, ferestrele Gealan Forte ofera garantia calitatii certificate CE, in conformitate cu prevederile noului standard european, EN 14351-1. "Lansarea acestei campanii face parte din strategia de afaceri a companiei pentru anul in curs. Ca lider de piata, este firesc sa ne straduim sa le oferim clientilor nostri produse performante, care sa faca fata in mod eficient conditiilor climatice mai dure. In toate actiunile intreprinse, noi ne propunem obtinerea unui raport echilibrat intre protectia mediului, performanta economica si latura sociala. Printre altele, suntem implicati si in sustinerea procesului de reciclare si revalorificare a ferestrelor vechi din PVC si a resturilor de profile. Acestea pot fi reutilizate prin granulare si reprelucrare, rezultand o serie de profile auxiliare de racord, care pot fi inglobate in zidarie", a declarat Aurel Vlaicu, director general al companiei.
***
Gealan Romania este subsidiara autohtona a grupului german Gealan Fenster Systeme GmbH, specializat in fabricatia de profile din PVC pentru ferestre/usi. Reprezentanta locala fost infiintata in 1997, avand in prima faza ca obiect de activitate comercializarea produselor. Incepand cu 1999, a demarat activitatea de fabricatie, iar in prezent societatea detine o cota de piata de aproximativ 30%. Gealan Romania colaboreaza cu peste 600 de firme partenere, realizand si export catre pietele din Bulgaria, Republica Moldova si Germania. Informatii suplimentare, la www.gealan.ro
 
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left