Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Hilti
Home
PIMAPEN: Societatea s-a pregatit pentru aplicarea marcajului CE in cascada
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 28 Ian 2010 00:00
Profilele Pimapen se comercializeaza in Romania inca din anul 1994, fiind binecunoscute de reprezentantii firmelor specializate in executia de tamplarie termoizolanta. Incepand cu 1996, sistemele au fost promovate prin intermediul filialei locale, Pimapen Romania. In 2006, a fost infiintata societatea Pimapen Logistic Center, specializata in livrarea produselor extrudate de concernul Pimas (Plastik Insaat Malzemeleri AS).

Nicolae Irinoiu, director general al Pimapen Logistic Center:
"De la finele lui 2008, conducerea firmei noastre a estimat corect situatia caracteristica anului 2009, intervalul celor 12 luni fiind marcat de incertitudini si dificultati. Pentru a evita impactul efectelor recesiunii, ne-am propus, in principal, sa mentinem standardul de calitate al produselor si serviciilor oferite clientilor. Am fost pregatiti pentru o scadere a volumului de vanzari, dar este adevarat ca previziunile noastre au fost prea optimiste. Conform informatiilor disponibile in prezent, scaderea generala a pietei se situeaza in jurul valorii de 30%, iar in cazul companiei noastre este chiar mai mare. Toate firmele din domeniul tamplariei PVC au resimtit impactul lipsei comenzilor, dar cel mai negativ efect l-a avut indisciplina financiara. In realitate, o vanzare nu poate fi considerata incheiata la facturare, ci in momentul incasarii. Din diverse motive, obiective si subiective, in 2009 am alocat un timp nejustificat de mare activitatii de recuperare a creantelor, fiind posibil ca aceasta sa reprezinte o explicatie plauzibila pentru scaderea cifrei de afaceri. Speram ca - in exercitiul financiar actual - sa reusim o anumita redresare, mai ales dupa luna august, deoarece in primele 6 - 8 luni acest lucru este putin probabil. Totusi, nici in 2010 nu sunt previzibile schimbari majore in ceea ce priveste incasarea, dar ne bazam pe faptul ca, prin continuarea relatiilor de parteneriat stabilite pana in prezent, vom putea consemna o usoara crestere comparativ cu anul trecut. In 2009, nu am lansat serii/produse noi, incercand doar sa promovam in mod sustinut profilele cu 5 camere si latime constructiva de 70 mm atat din clasa B, cat si din clasa A. O noutate ar fi aceea ca anumite serii vor avea ca alternativa si profile cu garnitura co-extrudata (la reperele de toc, cercevea si montant). Am primit diverse solicitari in acest sens si dorim ca de fiecare data sa fim alaturi de clientii si partenerii nostri. In ceea ce priveste serviciile, am vizat cresterea promptitudinii in deservirea beneficiarilor, materializata atat prin sporirea vitezei transportului de marfa, cat si prin majorarea livrarilor la unele sortimente mai putin uzuale. De asemenea, un alt avantaj competitiv major pe care il detinem este acela al disponibilitatii unei game complete de sisteme, avand raporturi optime calitate-pret, toate seriile fiind testate la IFT Rosenheim si avand certificari diverse (RAL, GOST, ITB, EMI, TSE etc.). Trebuie mentionat faptul ca au fost efectuate si incercarile ITT pentru ferestre realizate cu sisteme Pimapen in cadrul aceluiasi prestigios laborator din Germania, astfel incat, in prezent, avem posibilitatea de a transfera rezultatele rapoartelor de testare catre companiile de tamplarie partenere, pentru aplicarea marcajului CE in cascada".
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left