Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Aprilie 2024
Hilti
Home
HIDROPLASTO: Sediu nou pe o suprafata de 10.600 mp
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 26 Apr 2010 09:56
Hidroplasto a deschis portile unui nou sediu, pe o suprafata de 10.600 mp situat in strada Pacea nr. 4, orasul Botosani. Sediul cuprinde cladiri de birouri si trei depozite cu capacitate maxima pentru tot ceea ce inseamna produse folosite la: hidroizolatii complete , accesorii de pregatire a santierului inaltatori armatura , distantieri , cleme de prindere), profile Pvc marca Roplasto , armatura si accesoriile aferente, devenind astfel unul dintre cei mai importanti furnizori din zona Moldovei.
 
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Fereastra asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left