Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 20 Aprilie 2024
Hilti
Home
ALUPLAST ROMANIA: Demararea colaborarii cu societatea Aplast
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 12 Iul 2010 11:43
Holdingul Aluplast GmbH - Germania activeaza pe piata internationala in calitate de grup specializat in extrudarea de profile din PVC. Reprezentanta din Romania este, la randul sau, unul dintre furnizorii consacrati ai pietei locale, reusind sa depaseasca, pana in prezent, obstacolele generate de actuala criza economica. In acest moment, compania colaboreaza cu aproximativ 150 de societati de tamplarie la nivel national, obiectivul de marketing fiind constituit de conservarea acestui nivel. In continuare, directorul general al subsidiarei se refera la starea actuala a firmei si la perspectivele de redresare, pe termen scurt/mediu.
 
Mihai Serbanescu, director general Aluplast Romania: "La inceputul lunii iulie a.c. au fost finalizate negocierile cu producatorul de ferestre termoizolante Aplast (cea mai mare companie din acest domeniu de activitate, pe plan local) - pentru demararea unui parteneriat, in cadrul caruia Aluplast devine unul dintre furnizorii de profile din PVC ai firmei respective. Acest lucru reprezinta un pas important pentru compania noastra, care va duce - in mod sigur - la consolidarea pozitiei pe piata. Faptul ca am reusit sa punem bazele unei asemenea colaborari va avea ca efect sporirea credibilitatii si a numarului de parteneri. Analiza rezultatelor obtinute in primul semestru din 2010 indica o diminuare a vanzarilor cu 30% - 35% in comparatie cu intervalul similar din anul anterior, cauza fiind data de tendinta generala de restructurare a activitatii micilor producatori. Unii dintre acestia reusesc oarecum sa se salveze de la faliment, prin lansarea unor colaborari comerciale cu marile companii, insa acest lucru devine tot mai dificil, in conditiile actuale de crestere a fiscalitatii. Desi nu este previzibila o revenire a cresterii economice in bransa pe parcursul lui 2010 si nici in 2011, noi ne permitem sa fim optimisti si, bazandu-ne pe vanzarile realizate catre Aplast, sa estimam ca 2010 se va incheia, din punct de vedere financiar, la acelasi nivel cu 2009. In ceea ce priveste noutatile, am lansat versiunea cu 6 camere de izolare a seriei Ideal 4000 (cu o adancime constructiva de 70 mm), dar, din pacate, cererea pe acest segment este desul de limitata, cele mai multe solicitari vizand - in continuare - profilele economice, tricamerale".
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left