Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home
BUCOVRAD: Situatie pozitiva pe piata de tamplarie din Moldova
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 22 Sep 2010 15:37
Compania Bucovrad (Radauti) implicata in realizarea de tamplarie din PVC si aluminiu, realizeaza in proportie de 40% usi. In procesul de executie sunt prelucrate preponderent profile Swing Line (Veka) si MTC, capacitatea de fabricatie fiind de 45 de unitati/8 ore. Alte detalii cu privire la activitatea societatii si a segmentului specific de piata sunt oferite, in cele ce urmeaza, de directorul general al firmei.
 
Dan Mironiuc, director general al Bucovrad: „In prezent, lucram la capacitate maxima, intrucat in zona noastra se construieste in continuare, realizandu-se atat proiecte publice (scoli, blocuri etc.), cat si particulare. Intrucat distribuim produsele specifice cu precadere la nivel local in Moldova si Bucovina, efectuand, totodata, si activitati de export, in Germania, putem spune ca am remarcat pe piata de tamplarie din nordul tarii mai multe modificari, dintre care se remarca disparitia mai multor firme de profil. Este vorba de cele care nu erau dezvoltate suficient, cea mai buna evolutie avand-o societatile care dispun de capital, investind in baza materiala si utilaje. In ceea ce ne priveste, am incercat anul acesta sa conservam ceea ce avem, fara sa mai derulam proiecte noi. Chiar si asa, activitatea noastra a inregistrat un regres cuprins intre 20% si 25% fata de nivelul similar din 2009, dar speram ca vom reusi sa mai recuperam din acest deficit pana la finalul anului. Nivelul cifrei de afaceri, obtinute in 2009 a fost de aproximativ 6,1 milioane de lei”.
 
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left