Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 18 Aprilie 2024
Hilti
Home
PSC: Se impune certificarea profesionala a firmelor de constructii
Actualitatea interna 18 Nov 2010 14:31
In domeniul autohton al constructiilor se impune certificarea profesionala a companiilor, pentru a garanta lucrari corespunzatoare standardelor actuale, apreciaza oficialii asociatiilor din domeniu. Patronatul Societatilor din Constructii (PSC) sustine necesitatea introducerii unei certificari profesionale a intreprinderilor din constructii, cu scopul de a reglementa piata specifica. “Lucrarile ieftine inseamna sunt, de cele mai multe ori, de slaba calitate. Odata cu introducerea certificarii profesionale a firmelor din domeniu, companiile de profil vor fi capabile sa acorde garantii reale pentru lucrarile executate”, a declarat Cristian Erbasu, presedinte al Patronatului Societatilor din Constructii (PSC).
Intreprinderile din constructii pot avea una sau mai multe calificari profesionale, pe domenii de activitate, si pot sa-si modifice in timp calificarile profesionale detinute. Pentru acordarea acestei certificari se va tine cont de o serie intreaga de criterii, printre care rezultatele financiare ale companiei, politica de management, protectia mediului si, nu in ultimul rand, portofoliul de lucrari.
De asemenea, se impune revizuirea unor legi existente si adoptarea unor acte normative noi, sustin specialistii. “De asistenta Casei Sociale a Constructorilor beneficiaza, in prezent, doar antreprenorii. Prin completarea legislatiei pot fi aduse in aceasta asociatie toate firmele care actioneaza in domeniu”, a mai precizat Cristian Erbasu. Informatii suplimentare, la www.psc.ro
 
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left