Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home
MAGNICOM: Evolutie optima a segmentului de geam termoizolant in 2011
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 21 Ian 2011 17:54
Compania Magnicom, din Brasov, s-a specializat in principal in distributia de profile din PVC (marca Ramplast) si feronerie, prestand si servicii de infoliere a reperelor PVC (ponderea acestor activitati in realizarea cifrei de afaceri se situeaza la 70%). De asemenea, produce tamplarie din PVC (18% din totalul vanzarilor) si geam termoizolant (12%). Detalii suplimentare referitoare la acest ultim domeniu de activitate sunt oferite, in cele ce urmeaza, de coordonatorul departamentului de marketing al firmei.
 
Claudiu Braic, coordonatorul departamentului de marketing al Magnicom: „Ponderea procesarii sticlei pentru consumul intern se situeaza la 20%, in rest livrarile fiind efectuate catre terti. Printre acestia se afla, in principal, producatori de tamplarie PVC din Brasov. Ca urmare a faptului ca acordam termene de livrare foarte scurte colaboratorilor nostri, am reusit, in 2010, sa crestem numarul de clienti si sa mentinem costurile de productie la un nivel foarte scazut. Astfel, avem speranta unei sporiri a rulajului in 2011, in conditiile in care, in 2010, am consemnat o cifra de afaceri totala de aproximativ 24 milioane de lei. Pe acest segment de activitate, procesam lunar aproximativ 7.000 mp de sticla marcile Saint-Gobain sau Guardian, iar geamul termoizolant pe care il realizam este certificat cu marcajul CE”.
 
TSV
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left