Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home
PIPELIFE: Preluare a operatiunilor din Franta ale companiei Alphacan
Furnizori de sisteme Publicat de Elena Icleanu 05 Apr 2011 08:37
Grupul Pipelife International (Austria), producator de tevi si fitinguri din material plastic (PVC si PE) si-a anuntat, recent, intentia de a achizitiona afacerile specifice din Franta ale companiei Alphacan, fabricant de tevi si profile din PVC utilizate pentru executia retelelor de canalizare si alimentare cu apa potabila sau la fabricarea de tamplarie. Societatea franceza are sediul in localitatea Gaillon si aproximativ 100 de angajati, facand parte din cadrul concernului Arkema - Franta. Veniturile anuale medii rezultate din afacerile cu tubulatura ale Alphacan insumeaza 45 milioane de euro. "Aceasta preluare reprezinta un moment important pentru dezvoltarea strategica a grupului, care vizeaza primele locuri pe pietele unde activeaza. Astfel, in urma achizitiei firmei Alphacan, Pipelife devine liderul sectorului de sisteme din matrial plastic din Franta, una dintre cele mai mari piete din Europa", a declarat Niels Rune Solgaard-Nielsen, directorul executiv al grupului austriac.
Actionariatul Pipelife este constituit de un joint-venture al firmelor Wienerberger (Austria) si Solvay (Belgia), care detin cate o participatie de 50% in cadrul companiei. Firma este prezenta in 27 de tari, opereaza prin intermediul a 26 de fabrici cu 2.350 de angajati si a realizat, anul trecut, vanzari in valoare de 716 milioane de euro. Informatii suplimentare, la www.pipelife.com
 
SISECAM
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left