Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home
CARBOPLAK: Set de masuri complexe pentru optimizarea activitatii
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 20 Sep 2011 15:16
Compania Carboplak, din Bucuresti, a adoptat inca de la inceputul recesiunii un set de masuri speciale, precum reducerea marjei de profit pentru sustinerea prezentei pe piata, scaderea si optimizarea costurilor totale, externalizarea unor activitati secundare, colaborarea sustinuta cu partenerii pentru diminuarea la maxim a riscurilor si extinderea activitatilor de export. De asemenea, managerii firmei acorda o atentie deosebita asigurarii de servicii auxiliare pentru clienti si colaboreaza cu furnizorii de materiale pentru derularea periodica a unor programe de pregatire profesionala a personalului tehnic/operational si pentru a beneficia de consultanta specializata in vederea diversificarii portofoliului de produse si asigurarea unui grad ridicat de calitate.
 
Doru Ohota, director general al Carboplak: „Consideram ca, pentru o evolutie optima a domeniului, este nevoie de eforturi din partea producatorilor si distribuitorilor pentru promovarea, in randul consumatorilor, a avantajelor utilizarii panourilor din policarbonat si a ariei extinse de utilizare. Totodata, ar fi utila aplicarea unui cadru legislativ adecvat, a politicilor de incurajare a exporturilor si a investitiilor la nivel national si impulsionarea activitatilor de creditare din mediul bancar, prin aplicarea de masuri specifice de catre institutiile competente. Un alt aspect deosebit de important ar putea fi reprezentat de cresterea gradului de absorbtie a fondurilor europene, prin adoptarea de masuri de reducere a birocratiei si de descentralizare, care sa contribuie la cresterea competitivitatii produselor romanesti si la facilitarea accesului la finantare al investitorilor privati. In ceea ce ne priveste, pentru anul in curs, vizam obtinerea unei majorari de 12% a cifrei de afaceri fata de nivelul de 11,3 milioane de lei consemnat in 2010. In prezent, centrul logistic propriu s-a extins pe o suprafata de 5.000 mp, actionarul majoritar al firmei fiind fondul de investitii american New Century Holding”.
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left