Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home
BUCOVRAD: Firma vizeaza cresterea cotei exportului
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 24 Ian 2012 11:51
Compania Bucovrad, specializata in executia de tamplarie din PVC (cu o cota de 90% din vanzarile totale) si aluminiu, a exportat in 2011 aproximativ 25% din productia totala, in Germania, Suedia si Italia. Rezultatele optime ale acestei activitati, concretizate inclusiv prin rapiditatea efectuarii platilor, au determinat ca majorarea cotei exportului sa devina principalul obiectiv al strategiei de afaceri din 2012. Pe plan autohton, livrarile se efectueaza la nivel national, cele mai multe comenzi fiind inregistrate in judetele Suceava si Neamt.
 
Dan Mironiuc, director general al Bucovrad: „In 2011 am inregistrat o crestere de 10% a cifrei de afaceri fata de nivelul de 5,2 milioane de lei consemnat in 2010, insa, in acelasi timp, ne-am confruntat cu o scadere a profitului. Pentru 2012 preconizam ca vanzarile se vor inscrie, de asemenea, pe un trend ascendent, ca urmare a evolutiei optime a bransei specifice. Dintre problemele care au marcat domeniul anul trecut, am putea mentiona: riscul sporit de neincasare a creantelor, rigiditatea sistemului bancar, instabilitatea cursului valutar, dificultatea accesarii fondurilor europene etc. In prezent dispunem de o capacitate de productie de 60 unitati/zi, pe care o exploatam in proportie de 60% din total. In procesul de executie utilizam sisteme Veka, MTC si Siegenia, geamul termoizolant fiind fabricat in unitatea proprie. Anul trecut ne-am axat cu precadere pe lucrarile private, intrucat la cele publice se consemneaza foarte multe nereguli financiare”.
 
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left