Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home
SCHUCO: Sisteme din PVC pentru constructii eficiente energetic
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 15 Mar 2012 15:17

Ca lider intre ofertantii de invelitori pentru cladiri care vor rezista in viitor, Schuco International are un aport important la protejarea mediului. Acestui aspect ii corespunde si deviza actuala Energy3 – Economisirea energiei – Producerea energiei – Conectarea in retea. Acest lucru este realizabil datorita sistemelor cu superizolare pentru ferestre, usi si fatade, care reduc considerabil consumul energetic. Schuco are la dispozitie toata gama de materiale. La Expozitia internationala pentru ferestre si usi, „fensterbau/frontale 2012” de la Nürenberg, intre 21-24 martie, Schuco International va prezenta in standul 503 din Hala 7 numeroase solutii de constructii eficiente energetic. Pe langa portofoliul de produse extins cu noi sisteme din PVC cu izolare termica superioara, Schuco va prezenta cu aceasta ocazie o noua tehnologie pentru finisarea suprafetelor, care va juca rolul principal in conceptul standului, generos dimensionat, cum suntem obisnuiti.

 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Fereastra asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left