Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 25 Aprilie 2024
Hilti
Home
PRESTAREA: Se preconizeaza o majorare semnificativa a cotei de piata
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 27 Apr 2012 12:38
Ca urmare a extinderii permanente in teritoriu si a reducerii activitatii in cazul multor firme de profil, la nivelul managementului companiei Prestarea se estimeaza o majorare a cotei de piata pe plan national, pana la 40%. Totodata, este preconizata o sporire de aproximativ 25% a cifrei de afaceri, fata de cele 20,5 milioane de lei consemnate in 2011.
 
Ciprian Grosu, director executiv al Prestarea: „In ultimul timp, printre masurile pe care le-am aplicat pentru consolidarea pozitiei pe piata, s-a aflat si adoptarea unor masuri de pregatire a personalului, de informare si consiliere a beneficiarilor, asigurarea unui raport optim calitate-pret pentru toate modelele din oferta proprie, precum si planificarea atenta a activitatii, respectiv cresterea eficientei in cadrul unitatii de fabricatie atat in perioadele cele mai dificile din punct de vedere al comenzilor, cat si in cele de apogeu, ca urmare a majorarii impactului dat de factorul sezonier asupra bransei. In acelasi timp, am intensificat si ne-am consolidat relatiile de colaborare cu furnizorii, care, la randul lor, au desfasurat campanii de promovare ce au sustinut planul nostru de marketing si au contribuit efectiv la sporirea vanzarilor proprii. Dintre aspectele pozitive ale bransei, pe care le-am remarcat in perioada de recesiune, am putea indica stabilizarea fluctuatiilor personalului in domeniul tehnic - unde, in continuare, cererea este foarte mare – si cresterea gradului de informare a beneficiarilor. Dintre obiectivele pe care ni le-am propus pentru anul in curs, am putea mentiona: accesarea unor piete europene unde situatia este mult mai buna comparativ cu Romania, consolidarea pozitiei pe plan autohton, optimizarea costurilor si alocarea de resurse importante pentru retehnologizare. In acest moment, in unitatea proprie de productie realizam tamplarie din PVC si aluminiu, colaborand cu furnizori precum: Veka, Alukönigstahl, Alumil, Reynaers, G-U sau Saint-Gobain Glass, iar capacitatea de fabricatie se situeaza la o medie de 350 unitati/zi atat pentru modelele din aluminiu, cat și pentru cele din PVC”.
 
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left