Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 20 Aprilie 2024
Hilti
Home
MACO: Solutii viabile pentru problemele actuale
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 02 Mai 2012 14:26
 
 
Compania Maco, din Austria, este unul dintre primii cinci producatori mondiali de sisteme de feronerie destinate echiparii ansamblurilor de tamplarie termoizolanta. In Romania, firma este reprezentata prin intermediul societatii Maco Sisteme de Feronerie, produsele fiind distribuite, in principal, de Schachermayer Romania.
 
 
 
 
* Florin Grigore, director de produs al Maco Sisteme de Feronerie: "Participam in auditoriul conferintei EURO-Fereastra, care constituie un eveniment binevenit pentru sectorul de tamplarie termoizolanta, oferind inca o data, dupa mai multi ani de traditie, oportunitatea membrilor bransei de a se reuni intr-un cadru profesional si de a se informa in legatura cu starea generala din domeniu. Este important de aflat care sunt perceptiile profesionistilor in legatura cu posibilele evolutii ale pietei de profil pe termen scurt, mediu si lung, precum si care sunt solutiile propuse companiilor, in vederea adaptarii la provocarile actuale, generate de criza economica prelungita. Pe o piata care este, practic, bulversata, opiniile unor experti pot constitui puncte de sustinere viabile, avand capacitatea sa compenseze in mare parte instabilitatea caracteristica unei perioade de recesiune. Asteptam cu interes sa aflam noutati despre modul in care legislatia europeana cu privire la probleme vitale (cum ar fi, de exemplu, eficienta energetica a imobilelor) se adapteaza la realitatile economiei autohtone. De fapt, in ultimul timp am constatat o revigorare destul de vizibila a activitatii de ofertare pentru proiectele de reabilitare a imobilelor existente, ceea ce demonstreaza faptul ca intentiile de sustinere cu fonduri europene a unor astfel de lucrari au sanse sporite de a contribui la redresarea sectorului de ferestre din Romania".  
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left