Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 20 Aprilie 2024
Hilti
Home
EURO-FEREASTRA: Reprezentantii Prestarea participa pentru informare
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 10 Mai 2012 15:17
Dintre cele doua conferinte care vor fi organizate anul acesta simultan, la data de 15 mai, in cadrul Radisson Blu Hotel – Bucuresti, respectiv EURO-Fereastra si EURO-Constructii, reprezentantii companiei Prestarea vor participa cu precadere la prelegerile destinate domeniului tamplariei termoizolante. Acestia sunt interesati si de datele specifice din domeniul constructiilor, considerand ca orice informare din bransa este importanta, cu atat mai mult cu cat cele doua segmente sunt interconectate.
 
Eusebiu Dobos, director tehnic al Prestarea: „Am decis sa participam in premiera la eveniment, intrucat suntem de parere ca informarea este foarte importanta pentru derularea optima a activitatii. In acelasi timp, credem ca avantajele pe care le vom obtine sunt cu precadere indirecte si constau in acumularea de date importante si in cunoasterea pietei. Am remarcat ca subiectele alese sunt in concordanta cu problematica actuala a bransei, discutiile despre export fiind, astfel, binevenite. Compania noastra exporta aproximativ 15% din productia totala in tari din Uniunea Europeana, ponderea in comenzi fiind detinuta de tamplaria din aluminiu. Pe segmentul PVC-ului avem cereri cu precadere la nivel intern, iar pentru 2012 preconizam obtinerea unei cresteri de 25% a veniturilor, comparativ cu nivelul de 20,5 milioane de lei consemnat in 2011”.
 
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left