Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home
HIDROPLASTO: Redeschidere a fabricii de tamplarie dupa investitii masive
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 11 Iul 2012 12:27
De mai bine de 50 de ani Roplasto planifica, desfasoara si executa sisteme de profiluri din PVC. Roplasto este unul dintre pionierii in productia de ferestre din material plastic din Germania si ofera in calitate de constructor de sisteme un program in ansamblu de profiluri PVC. Fabricantii din peste 15 tari folosesc aceste profiluri pentru a produce, in acord cu reglementarile din fiecare tara, toate tipurile de ferestre si usi.
Hidroplasto este unic reprezentant al concernului german BESAGROUP in Romania. Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra Hidroplasto, dupa investitii masive in retehnologizare si stricta indrumare a partenerilor de la Roplasto, isi va redeschide portile fabricii de tamplarie PVC cu geam termopan. Acest lucru face ca Hidroplasto sa fie singura companie din Romania, care va oferi in continuare in aceasta piata, usi si ferestre confectionate din profilul fabricat doar in Germania, Roplasto, garantie pe viata pentru aceste produse, consiliere gratuita si bineinteles cel mai bun raport calitate pret.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
 
TSV
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left