Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home
SWING TRADE: Investitie in logistica in valoare de 4,3 milioane de lei
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 10 Oct 2012 09:33
Compania Swing Trade s-a implicat in executia de usi de garaj rezidentiale si industriale (marca Eurosandoor) si porti batante/rulante, activitate ce contribuie la realizarea vanzarilor totale cu aproximativ 60%. Diferenta consta in comercializarea de sisteme de actionare automata, grilaje de protectie (20%) etc. Livrarile se efectueaza atat pe plan national (direct si prin intermediul colaborarii cu 95 de dealeri) si international, in Republica Moldova, ponderea operatiunilor de acest tip situandu-se la aproximativ 10% din productia totala. Cele mai numeroase comenzi de anul acesta au provenit din Transilvania si Moldova.
 
Hegyi Sandor, director general al Swing Trade: „In primele sase luni ale acestui an vanzarile proprii s-au inscris pe un usor trend ascendent, ceea ce ne determina sa estimam pentru exercitiul financiar in curs obtinerea unei majorari de 20% a incasarilor, fata de nivelul de 4,3 milioane de lei din 2011. De asemenea, cel mai important program de dezvoltare derulat anul acesta a necesitat alocarea a 5,4 milioane de lei pentru realizarea unei hale de productie si depozitare a usilor de garaj. Aceasta va avea o suprafata de 840 mp si se afla la faza realizarii structurii metalice. De asemenea, anul acesta am investit in dezvoltarea segmentelor de marketing si de vanzari si in cresterea gradului de performanta a produselor. Pe termen scurt, avem in vedere sa derulam un nou proiect amplu din fonduri proprii pentru dezvoltarea distributiei. Dintre dificultatile bransei, se remarca in prezent regresul firmelor de profil, orientarea cererii catre modele economice si fara un grad corespunzator de calitate, instabilitatea macroeconomica, lipsa de lichiditati si nepregatirea profesionala a lucratorilor din domeniu. Piata prezinta insa potential de dezvoltare, iar pentru o evolutie si mai buna s-ar impune stabilizarea economica la nivel national, facilitarea creditarii si accesarea de fonduri europene”.
 
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left