Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 26 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - VORNE: Primul depozit logistic extern a fost deschis in Romania
VORNE: Primul depozit logistic extern a fost deschis in Romania
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 19 Nov 2012 09:39
Marca de accesorii Vorne pentru tamplaria termoizolanta din PVC a fost lansata in anul 2002, de catre compania Ileri Kalipcilik, infiintata in 1985. Gama de accesorii pentru ferestre din PVC cu simpla sau dubla deschidere a fost creata in urma studiilor de cercetare si dezvoltare intreprinse in domeniu si a experientei dobandite in urma colaborarii cu importante firme de profil. Grupul s-a straduit ca aceasta marca sa obtina o pozitie de top in domeniu atat pe plan intern, cat si la nivel international, prin indeplinirea unor standarde inalte de calitate.
Romania ocupa locul 5 in topul tarilor in care se efectueaza livrari
Pe fondul unei ascensiuni semnificative a cererii, firma s-a implicat inca din anul infiintarii in derularea unor importante proiecte de investitii, pentru a putea pune la dispozitia beneficiarilor game de produse si servicii inovatoare, diverse si de calitate superioara, la standarde internationale. Astfel, a fost construita o fabrica noua intr-un complex de productie situat in cartierul Hadimkoy, din Istanbul, cu o suprafata totala de 50.000 mp, din care 17.000 mp reprezinta aria construita. Prin activitatea ulterioara, marcata de investitii si de lansarea de modele cu un grad optim de performanta, Vorne a contribuit la dezvoltarea segmentului de tamplarie termoizolanta din PVC din Turcia si a avut o dezvoltare importanta la nivel international. In cei 10 ani de activitate, in Turcia s-a reusit crearea unei retele de distribuitori care a permis acoperirea unei mari parti a pietei locale. De asemenea, de la sediul din Istanbul, produsele se exporta in peste 35 de tari, Romania aflandu-se in primele 5 dintre acestea. In relatiile cu toti partenerii, compania incearca sa respecte permanent anumite criterii, dintre care se remarca asigurarea unui raport optim calitate-pret si onorarea termenelor de livrare.
Inaugurare a subsidiarei autohtone in luna iunie a acestui an
In luna iulie a acestui an s-a decis sa se inaugureze in Bucuresti primul depozit logistic din strainatate. Aceasta decizie a fost adoptata ca urmare a pozitiei de top a livrarilor din Romania, precum si datorita potentialului ridicat al zonei si pozitiei geografice strategice pe care o detine. In continuare, obiectivul central - vizat pentru derularea activitatii subsidiarei autohtone - este reprezentat de asigurarea unor servicii la standarde superioare, pentru ca, impreuna cu distribuitorii, sa se ofere cele mai bune solutii pentru parteneri.
Strategie de afaceri orientata catre consolidarea parteneriatelor
In cadrul unitatii de productie, se doreste automatizarea completa a liniilor de fabricatie pentru a se putea executa o gama sortimentala extinsa. In vederea atingerii acestui obiectiv, in cadrul departamentului de cercetare si dezvoltare se efectueaza in prezent numeroase studii specifice. Conducerea companiei spera ca aceste proiecte vor contribui la obtinerea statutului de lider de profil in Turcia si a unei cote de piata mai mari la nivel european. In cadrul Vorne, exista, de asemenea, o preocupare deosebita pentru respectarea protectiei mediului, formarea continua a personalului si asigurarea unor conditii optime de lucru pentru angajati. Totodata, este vizata o consolidare a conditiilor de cooperare cu distribuitorii, prin organizarea continua a unor evenimente care sa permita intrajutorarea reciproca, precum si monitorizarea permanenta a cerintelor beneficiarilor, pentru a le putea indeplini cat mai bine.
 
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left