Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home
BUCOVRAD: Mentinere a parteneriatelor de afaceri
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 04 Feb 2013 19:24
Managerii firmei Bucovrad, din Radauti, au declarat ca vor aplica si anul acesta o strategie de afaceri axata pe consolidarea afacerii si pe majorarea incasarilor, chiar daca marja de profit va fi mai mica. In 2012 veniturile au crescut cu aproximativ 10% fata de nivelul de 5,2 milioane de lei din 2011, pentru 2013 fiind estimata obtinerea unei sporiri similare.
 
Dan Mironiuc, director general al Bucovrad: “Rata profitului s-a inscris pe un trend descendent din cauza cresterii cheltuielilor cu intretinerea (combustibil, curent electric), fiscalitatii exagerate si a neseriozitatii clientilor care profita de anumite lacune legislative. Depunem toate eforturile necesare pentru a traversa aceasta perioada si incercam sa luam decizii numai impreuna cu furnizorul nostru principal, firma Veka, iar pe termen lung este posibil sa accesam si alte domenii de activitate. Pana acum am optat pentru pastrarea parteneriatelor cu furnizorii traditionali, respectiv Veka, MTC si Siegenia. Pe segmentul executiei tamplariei din PVC, care contribuie cu aproximativ 90% la vanzarile totale, dispunem de o capacitate de fabricatie de 60 unitati/zi, pe care am reusit sa o exploatam in proportie de aproximativ 60%. Distribuim ambele categorii de produse realizate (respectiv ferestre si usile din PVC si aluminiu) atat pe plan national, cat si la export, in Germania, Suedia, Italia si Belgia, ponderea operatiunilor de acest tip situandu-se la aproximativ 25% din productia totala. Pe plan intern, livram inclusiv pentru proiecte de constructii finantate in cea mai mare parte din fonduri private, incasarile fiind mult mai sigure in acest caz”.
 
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left