Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BUCOVRAD: Operatiunile de export contribuie la stabilizarea incasarilor
BUCOVRAD: Operatiunile de export contribuie la stabilizarea incasarilor
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 08 Aug 2013 07:20
Producatorul de tamplarie termoizolanta Bucovrad a initiat anul acesta o colaborare cu furnizorul de profile din PVC Ramplast, printre ceilalti parteneri de afaceri aflandu-se firmele Veka Romania, MTC, Siegenia, Roto, G-U etc. Potrivit managerilor firmei, colaborarea a fost initiata pentru a raspunde cererilor tot mai semnificative de ansambluri caracterizate prin preturi reduse de achizitie, chiar daca acestea nu au devenit inca majoritare in solicitarile clientilor actuali.
 
Dan Mironiuc, director general al Bucovrad: „Planul de afaceri pe care l-am adoptat in primele opt luni din 2013 a presupus exclusiv adoptarea unor masuri de mentinere a activitatii la cote optime, in conditiile in care vanzarile din semestrul intai au scazut cu aproximativ 35% fata de perioada similara din 2012, concomitent cu un regres semnificativ al ratei profitului (de la 10% la 6%), datorat cu precadere majorarii taxelor si impozitelor, precum si concurentei neloiale sau solicitarilor de modele economice. De asemenea, avem in vedere sa ne stabilizam cheltuielile, astfel incat cifra de afaceri sa se mentina cel putin la nivelul de 52 milioane de lei, cat s-a consemnat in 2012 si 2011. Un rol semnificativ in acest sens este reprezentat de export, firma noastra efectuand operatiuni specifice in Italia, Belgia si Germania, care insumeaza aproximativ 25% din totalul productiei. Realizam atat tamplarie din PVC (activitate ce detine o pondere de 90% din total), cat si din aluminiu, iar pe segmentul principal dispunem de o capacitate de fabricatie de 60 de unitati/zi. Livrarile se desfasoara la nivel national, cele mai multe contracte referindu-se la cumpararea si instalarea de tamplarie pentru ansambluri rezidentiale, obiectivele avand finantarea asigurata din fonduri private. De altfel, lucrarile de interes public au o contributie de numai 10% la incasarile totale”.
 
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left