Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - Studiu geotehnic pentru constructia fabricii Saint-Gobain din Calarasi
Studiu geotehnic pentru constructia fabricii Saint-Gobain din Calarasi
Furnizori de sisteme Publicat de AG&F 27 Iun 2005 11:30
Pe 15 iunie 2005, Divizia de Vitraje a grupului Saint-Gobain (SGG Vitrage) a atribuit un contract pentru realizarea proiectului geotehnic necesar constructiei fabricii de sticla float de la Calarasi. In valoare de 6,6 milioane de euro, acesta a fost acordat firmei Edrasi Psallidas - Grecia. Potrivit unui comunicat al SGG, studiul ar urma sa fie finalizat in termen de sase luni, iar pentru realizarea acestuia compania elena a infiintat deja propria filiala in Romania.

***

La finele saptamanii trecute, ministrul de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniile mediului de afaceri si IMM-urilor, George Copos, s-a intalnit cu oficialii holding-ului francez SGG, care au prezentat principalele proiecte derulate in Romania, la Calarasi, Cluj-Napoca, Satu Mare si Tulcea. "Saint-Gobain a identificat, pe piata autohtona, un mediu de afaceri favorabil dezvoltarii investitiilor. Calitatea capitalului uman si colaborarea optima cu autoritatile locale au constituit premise favorabile pentru extinderea activitatii SGG in Romania", a declarat Olivier Lluansi, director general al concernului francez. Avand alocate fonduri totale de 100 milioane de euro, fabrica de sticla din Calarasi, Saint-Gobain Glass Romania, va fi una dintre cele mai performante unitati de productie a grupului, in cadrul acesteia urmand sa fie realizate tipuri de sticla arhitecturala ce includ tehnologie de varf. In luna octombrie 2005 va fi inaugurat primul depozit de sticla Saint-Gobain de pe plan local, ceea ce va facilita accesul producatorilor de geam termoizolant la materia prima necesara.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left