Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - BAU HANDLER GROUP: Obiectiv de majorare cu 40% a cifrei de afaceri
BAU HANDLER GROUP: Obiectiv de majorare cu 40% a cifrei de afaceri
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 24 Ian 2014 17:40
Compania Bau Handler Group, din Satu Mare, activa pe segmentul distributiei de feronerie si accesorii pentru tamplarie, si-a propus ca in acest an sa se implice in comercializarea la nivel regional, a panelurilor albe din PVC si a celor colorate HPL, debitate la dimensiuni specifice, in prezent firma livrand preponderent glafuri din PVC si aluminiu. Planul de afaceri stabilit pentru acest an prevede, de asemenea, alte obiective si investitii, precum marirea stocurilor si diversificarea gamei de produse, pentru care se impune alocarea a circa 100.000 de euro. In cele ce urmeaza, directorul general al firmei, Szabo Oszkar, detaliaza evolutia pietei si aspecte legate de propria activitate.
 
- Prezentati situatia financiara a firmei.   
- Pentru anul in curs ne-am propus obtinerea unei majorari de pana la 40% a cifrei de afaceri, dupa ce, in 2013, am inregistrat o crestere de 10% a incasarilor. Consideram ca evolutia financiara a firmei a fost optima, cu atat mai mult cu cat 2012 a reprezentat primul nostru an de activitate, cand am consemnat venituri in valoare de aproximativ 700.000 de euro.
 
- Cum se structureaza oferta proprie de produse si servicii?
- Din punct de vedere structural, 50% din afaceri sunt realizate din vanzarile de feronerie pentru ferestre si usi si 50% din comercializarea accesoriilor. Pe segmentul feroneriei, distribuim sisteme pentru ferestre (marcile Maco Multi Matic si Vorne), pentru usi livram broaste marcile Maco, Euro Elzett, Vorne si Verofer, iar pentru modele culisante (simple si culisante cu actionare fortata) furnizam Maco SKB S/SE/Z, precum si sisteme Siegenia. In domeniul accesoriilor, comercializam balamale pentru usi Maco, T-Line, Dr.Hahn, Simonswerk, paneluri din PVC si HPL la orice grosime, dimensiune si culoare, toate marca Pentomax, sisteme de fixare Heicko, spume si siliconi Tytan, manere pentru usi/ferestre Hoppe, Verofer, Medos, sisteme de aerisire Aereco si Renson, balamale cilindrice Otlav, lacrimare din aluminiu RBB Aluminium, amortizoare si deschideri la distanta manuale si electrice Geze, glafuri din PVC si aluminiu disponibile in orice dimensiune si culoare, cilindri pentru usi Verofer, BKS, Kaba Elzett, feronerie pentru usi antipanica etc. Strategia de afaceri pe care am adoptat-o prevede dezvoltarea continua a gamei de produse si servicii si reinvestirea intregului profit pentru dezvoltarea acesteia. Astfel, in prezent suntem in negocieri cu mai multi producatori europeni renumiti. Produsul cel mai bine comercializat din oferta noastra este feroneria Maco, iar orasele in care inregistram cele mai multe vanzari se situeaza in zona de nord-vest a Transilvaniei.
 
- Indicati care sunt modalitatile de distributie a produselor proprii.   
- Dispunem de o arie de distributie extinsa la nivel national, prin intermediul parteneriatelor pe care le-am dezvoltat cu firme specializate de transport. In acelasi timp, la nivel regional, efectuam livrari directe prin intermediul parcului propriu de masini utilitare pe care il detinem in Satu Mare, catre clienti din judetele Satu Mare, Maramures, Salaj, Cluj si Bistrita. In acelasi timp, ne-am implicat si in derularea de operatiuni de export in Ungaria, acestea reprezentand aproximativ 5% din totalul incasarilor.
 
 
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left