Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ALUMIL ROM INDUSTRY: Finantare de 9,7 milioane lei prin POSDRU
ALUMIL ROM INDUSTRY: Finantare de 9,7 milioane lei prin POSDRU
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 03 Apr 2014 15:07
Dupa ce initial au lansat un proiect de formare profesionala in domeniul fabricarii de tamplarie, intitulat “De la somer la angajat - Initierea in meseria de confectioner profile de aluminiu si mase plastice (AluInteg)”, managerii companiei Alumil Rom Industry au anuntat recent semnarea unui contract de finantare prin care societatea va primi fonduri nerambursabile de 9,67 milioane de lei (circa 2,15 milioane de euro) in vederea integrarii persoanelor fara loc de munca in acest sector specializat de activitate. Astfel, proiectul castigator este finantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU). In consecinta, specialistii Alumil, impreuna cu o echipa de profesionisti in consultanta si consiliere profesionala, vor elabora si implementa, in perioada urmatoare, un program de masuri integrate pentru sustinerea gradului de ocupare a fortei de munca in sectorul tamplariei din aluminiu.
***
In exercitiul financiar anterior, ca urmare a consolidarii pozitiei firmei pe piata sistemelor din aluminiu, Alumil Rom Industry a inregistrat o crestere de 4,16% a cifrei de afaceri. Astfel, la nivelul lui 2013 s-au consemnat venituri din vanzari in valoare de 71,36 milioane de lei, iar in anul anterior s-a evidentiat la acest capitol o suma  de 68,51 milioane de lei. Situatia pozitiva se datoreaza si finalizarii, in iulie 2013, a unui proiect industrial derulat de Alumil in cadrul centrului propriu din Filipestii de Padure (judetul Prahova), cofinantat din fonduri europene, de aceasta data prin intermediul POS CCE. Informatii suplimentare, la www.alumil.ro
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left