Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 25 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ORBANSOFT: Stabilizare a incasarilor din primul trimestru al acestui an
ORBANSOFT: Stabilizare a incasarilor din primul trimestru al acestui an
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 17 Apr 2014 10:23
Pentru anul acesta, managerii companiei Orbansoft au adoptat un plan de afaceri axat pe imbunatatirea comunicarii cu clientii, oferirea de solutii informatice pentru cerintele acestorasi derularea unor investitii care vizeaza dezvoltarea programelor deja existente si largirea gamei de sortimente cu aplicatii destinate gestiunii si urmaririi productiei. In 2013, strategia de dezvoltare a firmei a vizat adoptarea continua la cerintele clientilor aflate permanent in schimbare, livrarea de module personalizate (mai ales pentru beneficiarii care, din dorinta de a-si reduce costurile, au adoptat solutii tehnice personalizate), precum si popularizarea intensa a grupului de programe Fenestra care, incepand din 2013, poate fi achizitionat si utilizat fara niciun fel de investitie initiala. In cele ce urmeaza, directorul general, Orban Janos, detaliaza evolutia pietei si aspecte legate de propria activitate.
 
- Cum se structureaza oferta proprie de produse si servicii?
- In oferta noastra se regasesc solutii software pentru executia tamplariei termoizolante din PVC, aluminiu si lemn stratificat, realizate in totalitate de specialisti din cadrul firmei. Punem la dispozitia partenerilor mai multe module si variante ale grupului de programe Fenestra, respectiv Fenestra 2000, Fenestra Net, Fenestra Control, Fenestra Online, Fenestra 2000 Free (pentru ofertarea si productia de tamplarie termoizolanta) si Feronerie Online, respectiv Ferocal, care este un produs nou, destinat exclusiv doar pentru calculul feroneriei. Fenestra 2000 reprezinta programul de baza, care permite managementul activitatilor de ofertare si productie a ferestrelor, fiind comercializat in mai multe variante, in functie de complexitatea dorita de utilizatori. In acelasi timp, Fenestra 2000 Free, aplicatia lansata in 2013, se descarca de pe website-ul nostru, are instalare gratuita si este destinata realizarii ofertelor de pret. Totodata, clientii inregistrati pe website-ul nostru pot sa descarce actualizari si kit-uri de instalare a programului. In acelasi timp, in mediul online, se pot comanda toate produsele din gama noastra si se pot solicita oferte de pret. Echipa noastra, este pregatitasa rezolve intr-un timp scurt solicitarile clientilor, iar cu ajutorul internetului, putem interveni in instalarea, configurarea sau personalizarea aplicatiilor.
 
- Prezentati evolutia financiara a firmei din ultimul timp.
- In primul trimestru al acestui an am inregistrat acelasi ritm al vanzarilor fata de perioada similara a anului trecut. Pe fondul acestei evolutii, pentru finalul exercitiului financiar in curs estimam mentinerea in aceiasi parametri a cifrei de afaceri fata de 2013, eventual o usoara crestere.
 
- Cum a evoluat piata de profil in ultimul timp, la nivel national si european?
- Fiind o firma de dezvoltare a software-ului, pe segmentul de piata pe care activam am remarcat o schimbare continua a solutiilor tehnice. Intr-un timp relativ scurt au survenit modificari la aproape toate sistemele de profile si feronerie.
 
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left