Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 02 Aprilie 2023
ABONARER REVISTE
Home
AKZONOBEL: Divizia Vopsea Pulbere anunta revizuirea preturilor
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 03 Mar 2011 11:25
Pe parcursul anului 2010 preturile la majoritatea materiilor prime, folosite in procesul de productie a vopselei pulbere, au inregistrat cresteri cu procente de doua cifre. Recent s-a inregistrat o noua crestere de preturi la materiile prime (in mare parte datorata lipsei materii prime de pe piata) si se previzioneaza ca aceasta instabilitate a preturilor materiilor primei cat si dificultatile in aprovizonare vor continua pe tot parcursul anului. Maririle de pret fara precedent a materiei prime fac necesare noi ajustari ale pretului vopselei pulbere in perioada urmatoare. Drept consecinta, preturile pentru vopsea pulbere AkzoNobel in Europa, Orientul Mijlociu, India si Africa se vor mari cu 10% - 20% in functie de tipul produsului. Sucursala AkzoNobel din Romania este afectata de asemenea de aceste mariri.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
SISECAM
rehau
TSV
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza