Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 24 Septembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Alukönigstahl - furnizorul anului de tamplarie, pereti cortina si compartimentari
Alukönigstahl - furnizorul anului de tamplarie, pereti cortina si compartimentari
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 16 Dec 2021 14:42
Ca in fiecare an, publicatia Real Estate Magazine a facut o selectie a celor mai importanti jucatori pe piata de imobiliare. Juriul, format din 9 personalitati din domeniu, a evidentiat performantele unei companii desemnate castigatoare din cele 18 categorii. Alukönigstahl a primit premiul Real Estate 2021 pentru „Furnizorul anului de tamplarie, pereti cortina si compartimentari”. Acest premiu incununeaza munca intregii echipe formata din peste 50 de membrii, al carei nucleu lucreaza impreuna de peste 20 de ani. O echipa care integreaza rapid colegi noi, care se perfectioneaza continuu si care este mereu pregatita sa faca fata provocarilor.
 
Realizarile anului 2021
Una dintre cele mai importante realizari este iNOW- platforma online de expozitie digitala care a integrat o serie de webinare live si inregistrate pentru prezentarea celor mai noi solutii si tehnologii pentru ferestre, usi si pereti cortina, gandite sa ofere un mediu mai sigur, mai sanatos si mai confortabi pentru cei care locuiesc sau lucreaza in el.
"Ne mandrim cu faptul ca primele doua firme din Romania certificate CE pentru fabricarea usilor rezistente la foc folosesc sisteme Schüco. Prima cladire de birouri certificata in Romania drept «Casa pasiva» are perete cortina pe toata lungimea constructiei, iar testele facute au confirmat caracteristicle solutiilor folosite (peretele cortina Schüco FWS 50.SI si tamplarie Schüco AWS /ADS 90.SI+). De asemenea, Dacia One, Millo Office si La Gloire sunt cateva proiecte la care am contribuit in ultimul an cu sisteme arhitecturale pentru anvelopa cladirii, care au fost premiate la diferite evenimente importante de arhitectura", a declarat Atilla Beer, Country Manager AluKönigstahl Romania si Moldova.
 
 
Compania sustine preocuparile actuale pentru constructii sustenabile cu 55 de sisteme arhitecturale din aluminiu pentru ferestre, usi si pereti cortina certificate Cradle 2 Cradle. Acestea confirma responsabilitatea asumata pe termen lung de furnizorul Schüco de a-si aduce contributia pentru o lume mai durabila cu produsele si serviciile sale.
"Suntem mândri de contributia noastra la proiectele pentru care am creat solutii pentru ferestre, usi glisante, usi si pereti cortina, care au obtinut certificare de cladire verde la cel mai inalt nivel. In calitate de membru in diverse organizatii profesionale sau asociatii non-profit am promovat principiile constructiilor eficiente energetic si am actionat continuu pentru pregatirea profesionala a partenerilor nostri si pentru implementarea principiilor de fabricatie eficienta", spun reprezentantii AluKönigstahl.

Peste 22.000 mp de tamplarie integrata in constructii in 2021
Potrivit datelor companiei, performanta echipei de vanzari in 2021 inseamna mai mult de 300 de contracte, peste 22.000 mp de tamplarie si 13.000 mp de perete cortina integrate in constructii de locuinte unifamiliale si dezvoltari rezidentiale, magazine Lidl si Penny in toata tara, hoteluri si cladiri de birouri. Pentru toate proiectele, in aceasta perioada caracterizata de lipsa materiilor prime si de fluctuatia preturilor, echipa de achizitii si logistica a depus eforturi sustinute pentru a oferi partenerilor nostri serviciile asumate.
 
 
In 2020, Alukönigstahl a aniversat un sfert de secol de activitate in Romania, perioada in care a devenit un etalon de excelenta si creativitate in industria sa. In cei 26 de ani de activitate din Romania, Alukönigstahl a asigurat cele mai eficace solutii tehnice si a realizat peste 8.000 de proiecte si constructii reprezentative, precum: Millo& Tandem Office, Dacia One, U Center, Ana Tower, Globalworth Square, Coresi Business Resort, SkyTower, GlobalworthTower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara, Luxuria Residence, Isho Living U1 & U2, Nordis Mamaia, Neo Mamaia, Wings Cluj, Nusco City, Cortina North. Nivelul de expertiza al companiei si atentia pentru eficienta solutiilor si sistemelor pe care le propune, transforma Alukönigstahl intr-un partener de incredere atat pentru investitori, cat si pentru arhitectii care doresc sa implementeze solutii inovatoare pentru usi, ferestre sau pereti cortina.
 
SISECAM
rehau
TSV
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza