Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 05 August 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ALUPROF: Builder premiaza sistemele MB-SE80 MLT si SKB Styroterm
ALUPROF: Builder premiaza sistemele MB-SE80 MLT si SKB Styroterm
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 06 Mai 2020 06:10
Au fost acordate unele dintre cele mai prestigioase premii in constructii. Printre laureatii din acest an s-a regasit si producatorul de sisteme din aluminiu ALUPROF din Bielsko-Biała. In cadrul concursului organizat de redactia Builder a fost premiat sistemul de pereti din elemente, montant-traversa MB-SE80 MLT, proiectat pentru realizarea cladirii Mennica Legacy Tower si sistemul de rulouri suprapuse SKB STYROTERM.
Acordarea premiilor a avut loc intr-un mod fara precedent pentru acest eveniment. Avand in vedere starea de urgenta, statuetele au fost trimise la distanta laureatilor. Iar Gala festiva, initial planificata pentru data de 19 martie 2020, va avea loc dupa incetarea epidemiei de coronavirus.
Au fost apreciate produsele de cea mai buna calitate
Juriul concursului, format din membrii Consiliului Stiintific „Builder”, a selectat din toate inscrierile 60 de leaureati reprezentand segmentul investitii, servicii si produse. Au fost apreciate printre altele produse de cea mai buna calitate, solutii inovatoare de materiale, tehnologice si de constructii, servicii deosebite si intreprinderi din bransa. Au fost premiate de asemenea investitii in constructii, care se diferentiaza prin arhitectura neobisnuita si utilizarea tehnologiilor moderne.
- Participarea la acest tip de concurs este o experienta importanta din perspectiva functionarii firmei noastre in bransa. Statueta TopBuilder este acordata companiilor, care reprezinta sinonimul inovatiei, al raspunsului precis la nevoile utilizatorilor si al urmaririi neincetate a trendurilor mondiale. Lista laureatilor de anul acesta reprezinta imaginea dinamicii dezvoltarii constructiilor si a bransei in Polonia. Ne bucuram ca sistemele noastre s-au regasit inca o data printre produsele premiate. Sa fim zi de zi parte a procesului de investitii, la care participa proiectanti, dezvoltatori, investitori si contractanti renumiti ne innobileaza. Acest lucru ne intareste in convingerea ca am ales directia corecta de actiune ca lider printre producatorii de sisteme din aluminiu - declara Bożena Ryszka, director marketing si PR in cadrul ALUPROF SA.
Produsele firmei ALUPROF au concurat la categoriile dedicate producatorilor din bransa constructiilor: noutatile anului, inovatii si produse recomandate, verificate pe piata dupa ani de exploatare.
Pentru birou si pentru acasa
Sistemul premiat de pereti din elemente montant-traversa MB-SE80 MLT a fost proiectat special pentru constructia cladirii moderne de birouri din Varsovia - Mennica Legacy Tower. Aceasta este o solutie destinata pentru construirea peretilor usori de protectie de tip suspendat. Structura unui astfel de perete este reprezentata de module produse integral in fabrica noastra. Inaltimea modulelor corespunde inaltimii nivelului, in care sunt montate, iar latimea lor este stabilita conform proiectului arhitectonic. Datorita diferentierii corespunzatoare a formelor profilelor din aluminiu si tehnologiilor de vitrificare a segmentelor fatadei, este posibila obtinerea pe fatadele particulare ale cladirii a unor efecte vizuale diversificate.
Pe de alta parte, sistemul premiat de rulouri suprapuse SKB STYROTERM este o solutie avansata din punct de vedere tehnologic, aparuta prin prisma constructiilor cu economisire de energie. Pe timp de iarna, este importanta limitarea pierderii de caldura prin ferestre si usi, in timp ce vara protejeaza perfect incaperile de supraincalzire. Permite economii semnificative, chiar si de 30% la scara anuala. Acest produs poate fi utilizat atat in cladirile nou construite, cat si in timpul modernizarii cladirilor deja existente in timpul inlocuirii tamplariei ferestrelor. In functie de nevoile utilizatorilor, rulourile pot fi manevrate manual, cu ajutorul unei telecomenzi sau cu utilizarea unui smartphone.
Firma ALUPROF este lider in domeniul sau in Polonia, avand o cota de piata de peste 40% pe piata poloneza de productie a sistemelor din aluminiu. De multi ani se numara de asemenea printre primele firme producatoare de sisteme de aluminiu din Europa. In oferta noastra se regasesc: sisteme de ferestre si usi, de fatade, ignifuge, antiefractie, rulouri, porti, plase pentru tantari si solutii individuale. ALUPROF face parte din Grupul de Capital Kęty SA. Informatii suplimentare, la www.aluprof.eu 
 
athena_370px
rehau
ghid_montaj
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
deceuninck_belgium
nhdp

Parteneri

ALUPROF
VBH
trocal
ROTO
2020_bife-sim
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE