Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 12 Aprilie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ALUPROF: Dezvoltarea sustenabila si lantul de distributie, viitorul constructiilor
ALUPROF: Dezvoltarea sustenabila si lantul de distributie, viitorul constructiilor
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 12 Feb 2021 06:55
In perioada 13-15 ianuarie 2021 a avut loc targul international din domeniul constructiilor - BAU_Digital 2021. In acest an evenimentul a fost organizat online, prin prisma pericolului epidemiologic. Dintre participanti nu a lipsit nici firma ALUPROF SA - unul dintre cei mai importanti furnizori europeni de sisteme de aluminiu, care s-a regasit printre sponsorii acestui eveniment inovator.
BAU online
Din pacate, pandemia mondiala i-a constrans pe organizatori si expozanti sa renunte la forma traditionala de prezentare si sa o tranfere integral in lumea virtuala. Totodata, editia din acest an a targului a avut loc pe platforma online, care a asigurat vizitatorilor accesul in siguranta la cele mai proaspete noutati din domeniul constructiilor, fara a fi nevoiti sa iasa din birou.
BAU ONLINE s-a dovedit a fi un eveniment pentru domeniul constructiilor. La eveniment au participat in total 247 de companii din 29 de tari. Pentru vizitatori, organizatorii au asigurat accesul gratuit cu conditia inregistrarii in sistem. Datorita acestui lucru, fiecare utilizator logat a putut folosi liber platforma MyBAU si cu ajutorul acesteia a putut stabili intalniri cu expozantii sub forma de videoconferinta si a putut participa la prezentari de produse. Vizitatorii au primit in plus acces la catalogul firmelor participante la targ, la proiectele si produsele lor. Prin intermediul instrumentului mentionat mai sus, utilizatorii au putut de asemenea sa participe la seminariile organizate de Messe Munchen. In programul conferintei au fost abordate cele mai importante subiecte de actualitate, precum digitalizarea, provocarile legate de schimbarile climatice, resurse si recycling, constructiile rezidentiale ale viitorului si impactul pandemiei de coronavirus asupra arhitecturii si urbanizarii.
Prelegerile Aluprof - let’s build a better future
Prezenta firmei ALUPROF SA la targ s-a desfasurat sub sloganul „Let’s build a better future”, pentru a incuraja clientii sa construiasca impreuna un viitor mai bun. Lectorii companiei au prezentat in cadrul a 9 webinarii abordarea producatorului de sisteme de aluminiu a conceptului de proiectare si constructii responsabile si au prezentat cel mai importante sisteme si inovatii in premiera.
- In timpul prelegerii am abordat responsabilitatea tripla a businessului - pentru mediu, societate si economie. Dezvoltarea sustenabila si lantul de distributie reprezinta viitorul domeniului constructiilor. In acest concept am prezentat beneficiile care decurg din proiectarea „cladirilor verzi” si impactul acestora asupra arhitecturii oraselor contemporane. In prezentarile noastre, am inspirat auditoriul cu proiectele internationale, in care au fost utilizate sistemele Aluprof, precum Mennica Legacy Tower din Varsovia, SARA Kulturhus - cladirea zgarie-nori din lemn si aluminiu din Suedia sau 61 Ninth Avenue din Manhattan, New York - declara Aleksandra Baksik, Brand & Sustainable Development Manager in cadrul Aluprof SA si una din lectorii targului din acest an.
In prezentarile sale, firma a abordat cele mai populare si mai avansate tehnologic sisteme de tamplarie de aluminiu. Un interes sporit a creat si solutia MB-104 PASSIVE - sistemul de ferestre si usi cu cel mai mare nivel de izolare termica, indeplinind toate cerintele impuse elementelor utilizate in constructiile pasive.
In partea referitoare la fatade, specialistii Aluprof au expus caracteristicile celor mai populare produse: pereti de protectie montant-traversa MB-SR50N si versiunile cu nivel crescut de izolare termica: MB-SR50N HI si MB-SR50N HI+, precum si variante estetica, permitand obtinerea din exterior a unui efect de panou unitar de sticla, si anume MB-SR50N EFEKT.
De un interes deosebit s-au bucurat si prezentarile referitoare la sistemele de aluminiu de protectie la fum si incendiu si rolul acestora in protectia cladirilor si proiectarea in tehnologia BIM. Informatii suplimentare, www.aluprof.eu 
 
rehau
SISECAM
ghid_montaj
athena_370px
2021-video-fer
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

trocal
ALUPROF
VBH
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE