Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 31 Octombrie 2020
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ALUPROF ramane lider cu 40% din piata poloneza a sistemelor din aluminiu
ALUPROF ramane lider cu 40% din piata poloneza a sistemelor din aluminiu
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 29 Apr 2020 05:00
Compania ALUPROF a ocupat locul I la categoria „Profile si Sisteme din Aluminiu” in programul Liderul Calitatii pentru Consumatori 2020. Aceasta distinctie este acordata an de an pe baza opiniilor consumatorilor activi, subliniind cel mai mare brand awareness in segmentul sau.
Increderea este baza
Laureatii programului Liderul Calitatii pentru Consumatori sunt alesi an de an in cursul unor analize, ai caror participanti sunt consumatori reali. Acordand incredere unor marci si produse concrete, decid 100% acordarea medaliilor de bronz, argint si aur. Utillizarea de catre companii a titlului Liderul Calitatii pentru Consumatori 2020 este echivalata cu garantia calitatii produselor si serviciilor oferite.
In cadrul programului este elaborat un raport special care prezinta concluziile analizelor efectuate. Cunostintele acumulate in acesta permit stabilirea aspectelor care ii ghideaza pe clienti, care sunt factorii decisivi in procesul de achizitie si ce caracteristici ale serviciilor si produselor primeaza in timpul emiterii recomandarilor.
„Pentru mentinerea pozitiei de lider al producatorilor sistemelor din aluminiu pentru constructii muncesc in fiecare zi sute de angajati ai companiei noastre. Importanta medaliei de aur Liderul Calitatii pentru Consumatori 2020 are o importanta cu atat mai mare. Acesta este un ranking elaborat pe baza opiniilor credibile ale clientilor care innobileaza marca si totodata motiveaza pentru eforturi la acelasi nivel. Un avantaj indiscutabil al programului este raportul analizei consumatorului, la care participa an de an tot mai multe persoane. Datorita concluziilor disponibile, putem sa identificam cu si mai multa precizie nevoile clientilor ALUPROF, putem raspunde mai bine asteptarilor lor si putem adapta oferta de produse”, declara Bożena Ryszka, director marketing si PR ALUPROF SA.
Organizatorul programului este Redactia Zonei Economice - supliment polonez independent distribuit impreuna cu ziarul economic nr. 1 din Polonia - Ziarul Gazeta Juridica.
Firma ALUPROF este lider in domeniul sau in Polonia, avand o cota de piata de 40% pe piata poloneza de productie a sistemelor din aluminiu. De multi ani se numara de asemenea printre primele firme producatoare de sisteme de aluminiu din Europa. ALUPROF este an de an laureata a concursurilor prestigioase din domeniu si de afaceri. Numai in primul trimestru al anului 2020, compania a fost distinsa in rankingul Perle ale Economiei Poloneze, a primit statueta TopBuilder si s-a regasit pe locul 320 in Lista 2000 a ziarului „Republica”, imbunatatindu-si rezultatul de anul trecut cu 19 pozitii. Informatii suplimentare, la www.aluprof.eu 
 
ghid_montaj
SISECAM
2020-video-C_
athena_370px
TELECOAUTOMATION
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
deceunink_2020
nhdp
dualsoft

Parteneri

ROTO
trocal
ALUPROF
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE