Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 24 Septembrie 2023
EDGETECH
Home
Analiza importuri de lacuri si vopsele, placi ceramice si scule electrice
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 19 Mar 2010 17:09
Departamentul de analiza Agenda Constructiilor & Fereastra editeaza trimestrial sinteza datelor referitoare la importul/exportul de lacuri si vopsele, placi ceramice, scule electrice, profile din PVC, profile din aluminiu, sisteme de feronerie, sticla arhitecturala etc. Analizele includ comentarii, tabele si diagrame referitoare la structura, valoare, evolutie, surse de import/export (tari de origine si destinatie) pentru intervalul 2009-2010 si estimari referitoare la perspectivele evolutiei importurilor. Pentru exemplificare, va rugam sa accesati varianta demonstrativa click aici!
 
 
 
Redactia Fereastra editeaza trimestrial analize referitoare la importul de profile din PVC, profile din aluminiu, sisteme de feronerie, sticla arhitecturala si alte categorii de produse. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
rehau
SISECAM
TSV
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza