Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 03 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ASCO TOOLS: Prioritatile din aceasta perioada sunt angajatii si clientii
ASCO TOOLS: Prioritatile din aceasta perioada sunt angajatii si clientii
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 10 Iun 2020 05:00
Prioritatile companiei Asco Tools, chiar si in aceste momente tulburi, raman aceleasi.
„Suntem activi in piata prducatorilor si furnizorilor de scule pentru prelucrarea lemnului si a materialelor neferoase de peste 140 de ani avand ca prioritati clientii si angajatii. Nu le vom schimba, ba chiar mai mult, consideram ca acum este nevoie sa le acordam o atentie deosebita. Pe langa 
aceste prioritati, avem si o obligatie fata de societatea in care traim.
Pentru a indeplini aceasta obligatie, in situatia existenta, a amenintarii sanatatii prezentata de Covid-19, compania noastra, ca multe altele, trebuie sa stabileasca masuri restrictive. Cu toate acestea, suntem bucurosi sa facem aceste eforturi cu scopul de a reveni la o viata de zi cu zi normala, sanatoasa si de succes.
Vom continua sa fim la dispozitia dumneavoastra ca partener competent pentru intrebari si sprijin in ceea ce priveste productia pe care o desfasurati in prelucrarea lemnului. Pentru a asigura o cooperare ce se desfasoara cat mai lin si eficient in perioada urmatoare, am dori sa va informam despre unele masuri aplicate de compania noastra:
  • activitatea de consultanta functioneaza normal. Va stam la dispozitie, ca de obicei, pentru orice sfat, nelamurire sau intrebare. Atat personalul cu care sunteti obisnuiti, cat si departamentul tehnic sunt la dispozitia dumneavoastra ori de cate ori este necesar.
  • activitatea de productie, in aceasta perioada, functioneaza intr-un regim flexibil fiind conditionata de incarcarea data de comenzile venite de la partenerii nostri, dar si pentru ca acest lucru asigura cel mai mic numar posibil de angajati care sunt in contact direct la locul de munca in acelasi timp.
  • activitatea de mentenanta a sculelor va continua ca de obicei. Daca preferati o vizita personala, angajatul nostru responsabil va va contacta in avans si va va obtine consimtamantul. Pentru vizita in sine, personalul nostru a fost instruit in masuri de siguranta, cum ar fi pastrarea distantei fata de angajatii dumneavoastra si este dotat cu mijloacele necesare de preventie si protectie. Daca evitati vizitele, compania noastra se va ocupa de preluarea si livrarea produselor prin companiile de curierat si va suporta cheltuielile acestui serviciu.
Ori de cate ori este posibil, angajatii nostri lucreaza de acasa din motive de securitate, pentru a evita contactul social si astfel contribuie la izolarea Covid-19. La fel si consultantii Asco Tools. Ca si pana acum, toate mijloacele moderne de comunicare (e-mail, telefon, Skype, WhatsApp) sunt disponibile. Doar vizitele personale sunt mentinute la un nivel cat mai scazut din cauza instructiunilor publice. In cazul in care este necesar sa va vizitam, acest lucru se va face de comun acord.
Suntem constienti ca doar impreuna vom reusi sa trecem de aceasta incercare si pentru aceasta, vom face tot posibilul sa ne asiguram ca productia dumneavoastra continua sa functioneze cat mai lin posibil si ca dumneavoastra si angajatii dumneavoastra sa faceti fata provocarilor actuale in conditii optime de sanatate”, a precizat Ioan-Aurelian Grigore, directorul Asco Tools. Informatii suplimentare, la www.ascotools.com               
 
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left