Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 05 Martie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - BARRIER anunta noi investitii in Romania
BARRIER anunta noi investitii in Romania
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 14 Apr 2016 16:05
Compania Electric Plus, detinatorul brandului Barrier, liderul national in productia de tamplarie termoizolanta din PVC, a inaugurat noi facilitati de productie: o fabrica de geam termoizolant si o noua hala de productie a usilor sectionale rezidentiale si industriale si a rulourilor. Valoarea noilor dezvoltari totalizeaza 7 milioane de euro si completeaza investitiile realizate de companie in ultimii ani.
Constructia facilitatilor de productie a durat 18 luni, fiind inceputa in toamna anului 2014. Capacitatea fabricii de geam termoizolant este de 1.500 de unitati/zi, in timp ce sectia de usi sectionale si rulouri produce 2.000 de unitati/luna. Fabrica de geam incorporeaza cele mai noi tehnologii in domeniu, ceea ce permite executia unor pachete de sticla termoizolanta de calitate superioara. Toate pachetele de sticla contin argon, iar sigilarea pachetelor este perfecta, permitand astfel livrarea catre clienti a unor ferestre de tamplarie PVC de o inalta valoare si eficienta.
„Investitia pe care o inauguram astazi incheie un prim ciclu de dezvoltare a afacerii noastre, inceput in 2012. Din acest moment, suntem singurul producator din Romania care poate oferi toata gama de produse de tamplarie. Investitiile realizate in acest prim ciclu au totalizat 12 milioane de euro. Noutatile pe care le anuntam astazi ne vor consolida prezenta de pe piata romaneasca de profil, deoarece ne dorim sa fim prima alegere in ochii consumatorilor nostri si a partenerilor cu care colaboram”, a spus Adrian Garmacea, Director General al companiei Electric Plus.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
TELECOAUTOMATION
ghid_montaj
2021-video-fer
athena_370px
rehau
A aparut editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

ROTO
VBH
trocal
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE