Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 24 Septembrie 2023
EDGETECH
Home
BOSCH: Burghiul SDS - Plus 3 are ro duata de utilizare cu 30% mai mare
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 18 Iul 2014 15:42
Divizia de Scule Electrice Bosch lanseaza in Romania un nou accesoriu pentru ciocanele rotopercutoare - burghiul SDS - Plus 3. Noul burghiu Bosch are o durata de viata cu 30 de procente mai mare comparativ cu alte produse asemanatoare existente pe piata. Burghiul SDS - Plus 3 este realizat din carburi metalice dure (carbura de tungsten) de calitate ridicata si asigura o gaurire rapida si precisa, datorita tehnologiei speciale de sudare a capului burghiului. Astfel, creste atat performanta gauririi in beton, cat si durata de viata a burghiului.
In departamentele de cercetare si dezvoltare proprii, Bosch dezvolta si optimizeaza continuu accesoriile pentru sculele electrice, conform cerintelor specialistilor. Varful de centrare a fost special creat pentru a oferi rezultate cat mai precise. Design-ul canalului spiralat de evacuare a prafului asigura eliminarea rapida a prafului fierbinte din zona de gaurire.  In plus, otelul de inalta calitate si metodele moderne de productie reduc riscul de rupere al burghiului in aplicaÈ›iile grele si cresc semnificativ durata de viata a produsului.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
2021-video-fer
TSV
SISECAM
rehau
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza