Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 26 Februarie 2021
GHID de INSTALARE
Home
BOSCH: Produsele din gama Professional disponibile in cadrul unei campanii speciale
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 17 Iul 2014 13:54
In perioada 21 iulie – 25 august 2014, divizia de Scule Electrice a concernului german Bosch isi invita clientii sa cumpere sculele electrice, accesoriile si aparatele de masurat Bosch Professional aflate in promotie in cadrul campaniei "Descopera Forta Albastra!". Astfel, pe langa faptul ca pot achizitiona produsele la un pret redus cu pana la 15 la suta, acestia pot castiga si o multime de premii: ceasuri de mana, ochelari de soare, seturi de lucru si multe altele.  
Oferta cuprinde produsele de baza din gama de scule electrice (ciocane rotopercutoare, polizoare unghiulare, masini de gaurit si insurubat etc.), accesorii (burghie si dalti, panze pentru ferastraie verticale si circulare, seturi de capete pentru surubelnite etc.) si aparate de masurat Bosch Professional. Produsele acopera mai multe categorii de utilizari, astfel incat toti profesionistii pot beneficia de ofertele Bosch – pentru lucrarile in beton si piatra, in metal sau lemn. De asemenea, pentru lucrarile complexe, unde sunt necesare interventiile in locurile mai dificil de accesat cu sculele electrice clasice, oferta Bosch include si sculele cu acumulatori. Instrumentele de masura inteligente intregesc kit-ul de lucru necesar profesionistilor.
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
TELECOAUTOMATION
SISECAM
athena_370px
ghid_montaj
2020-video-C_
rehau
A aparut editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

VBH
trocal
ALUPROF
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE