Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 27 Mai 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Consiliul Concurentei verifica preluarea Hydro Extrusion de Hammerer Aluminium
Consiliul Concurentei verifica preluarea Hydro Extrusion de Hammerer Aluminium
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 29 Nov 2019 07:00
La data de 28 noiembrie a.c., Consiliul Concurentei (CC) a anuntat, printr-un comunicat, ca analizeaza tranzactia prin care Hammerer Aluminium Industries Holding GmbH, din Austria, preia de la Hydro compania Hydro Extrusion – Arad.
Hammerer Aluminium Industries Holding GmbH Austria, membra a Grupului Hammerer Aluminium Industries, este o companie cu capital privat, ce activeaza in domeniul prelucrarii aluminiului pentru diverse utilizari, cum ar fi: ingineria de sistem, industria auto, constructiile, aplicatiile electrice etc. Hammerer Aluminium Industries Holding GmbH Austria este activa atat in Europa, cat si Asia si SUA.
In Romania, compania Hammerer Aluminium Industries Holding GmbH este prezenta prin doua filiale, respectiv Hammerer Aluminium Industries Santana SRL, activa in domeniul prelucrarii aluminiului, si Hammerer Aluminium Industries Romania SRL, activa in domeniul imobiliar.
Hydro Extrusion SRL detine o unitate de productie in domeniul prelucrarii aluminiului.
In conformitate cu prevederile Legii concurentei (nr. 21/1996), aceasta operatiune este o concentrare economica (notiune care include acele operatiuni care au ca rezultat modificari de durata ale controlului intreprinderilor si, prin urmare, in structura pietei, cuprinzand si operatiunile care conduc la crearea de societati in comun care indeplinesc in mod durabil toate functiile unei entitati economice autonome) ce trebuie supusa controlului Consiliului Concurentei.
Autoritatea de concurenta va evalua aceasta concentrare economica in scopul stabilirii compatibilitatii sale cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege.
Eventualele observatii si puncte de vedere pot fi transmise autoritatii de concurenta prin fax, la nr. 021.405.45.08, prin e-mail, la adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau prin posta, la urmatoarea adresa: Consiliul Concurentei, Piata Presei Libere nr. 1, Casa Presei, corp D1, sector 1, Bucuresti, cod postal 013701, Oficiul Postal nr. 25, in termen de 20 zile, incepand cu 28 noiembrie 2019.
 
COVID-19
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK