Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 16 Iulie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Covid-19: Darcom Group produce tunele de dezinfectare si viziere de protectie
Covid-19: Darcom Group produce tunele de dezinfectare si viziere de protectie
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 24 Apr 2020 17:07
Darcom Group este alaturi de cei care au grija de sanatatea noastra in aceasta perioada!
Am inceput prin a confectiona viziere de protectie, primele 150 de bucati ajungand la Spitalul de Pneumoftiziologie Dobrita, impreuna cu un tunel de dezinfectare. Si nu ne-am oprit aici!
Eforturile Darcom Group de a sustine medicii in lupta impotriva Covid-19 au continuat cu inca o donatie ce a constat in 200 de viziere de protectie si un tunel de decontaminare. Acestea au ajuns la UPU Drobeta Turnu-Severin, pentru a-i ajuta pe cei din linia intai sa ramana in siguranta.
Dotate cu senzor de miscare si legate la un sistem fotovoltaic ce asigura o functionare independenta oriunde e nevoie de ele, ne asteptam ca tunelurile de decontaminare produse de noi sa ajunga in cat mai multe locuri. Suntem mai mult decat pregatiti pentru productia acestora, precum si a vizierelor de protectie! #TotulVaFiBine cu Darcom Group!
Despre Darcom Group
Cu sediul in Targu Jiu, compania Darcom Group foloseste cu succes materiale durabile si energie verde pentru a produce tamplarie termoizolanta din PVC si aluminiu, cu un design modern si elegant, ce raspunde cu succes cerintelor tot mai complexe ale pietei. Infiintata in anul 1992, firma activeaza, de asemenea, in domeniul panourilor fotovoltaice si cel al tipografiei digitale. Informatii suplimentare, la www.darcom.ro     
 
ghid_montaj
athena_370px
COVID-19
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
deceuninck_belgium
nhdp

Parteneri

trocal
ALUPROF
VBH
ROTO
2020_bife-sim
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE