Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 03 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Covid-19: DINAMIC ’92 DISTRIBUTION sprijina spitalul judetean local
Covid-19: DINAMIC ’92 DISTRIBUTION sprijina spitalul judetean local
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 03 Apr 2020 18:14
Suntem optimisti si credem ca aceasta pandemie care a pus stapanire pe lumea intreaga se va termina in curand si ii vom putea imbratisa in siguranta pe cei dragi si ne vom putea continua planurile personale si profesionale pe care le-am oprit temporar.
Insa pana atunci am decis sa luptam, sa ne implicam si sa sustinem proiectele sociale ale momentului. Suntem responsabili si ajutam!
Dinamic ’92 Distribution a decis sa sustina financiar si moral Fundatia „Volunteer for life”, care a avut o initiativa demna de lauda sa instaleze patru containere in parcarea Spitalului Judetean Neamt, cu rolul de a tria si de a monitoriza starea pacientilor infectati cu virusul SARS Cov-2, care a provocat pandemia de Covid-19.
Dupa sase zile de lucru intens - de dimineata pana seara tarziu - cele patru containere au fost avizate de institutiile statului si au fost date in functiune. Dotate cu sisteme de incalzire si aer conditionat, apa rece si calda, aparatura medicala si paturi, aceste unitati au rolul de a tria pacientii cu simptome de coronavirus, de a le monitoriza functiile vitale si de a-i izola in cazul in care sunt diagnosticati pozitiv, pentru a evita, pe cat posibil, infectarea unitatii spitalicesti.
Si lupta continua! Alte doua containere vor fi achizitionate pentru sectia de pediatrie! Dinamic ’92 Distribution a donat baterii sanitare, chiuvete de inox si racorduri de apa pentru dotarea noilor containere.
Ne implicam pentru ca ne pasa si incercam sa inspiram si alte companii si persoane fizice sa dea o mana de ajutor, acum cand lupta abia a inceput.
Despre Dinamic’92 Distribution
Infiintata in anul 1992, compania Dinamic ’92 Distribution din Piatra Neamt are o echipa formata din peste 320 de angajati care activeaza in cele trei divizii ale firmei - Materiale de Constructii, Anvelope Auto si Retea Service. In cadrul diviziei de Materiale de Constructii sunt comercializate si produse destinate personalizarii tamplariei termoizolante. Informatii suplimentare, la www.dinamic92.ro 
 
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left