Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 08 Decembrie 2022
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - (Covid-19): HUNTER DOUGLAS a initiat productia de masti de protectie
(Covid-19): HUNTER DOUGLAS a initiat productia de masti de protectie
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 14 Apr 2020 15:29
Pe masura ce numarul solicitarilor urgente de echipament personal de protectie (PPE) creste in timpul pandemiei COVID-19, mai multe dintre fabricile noastre au inceput sa produca masti de protectie.
Aceste masti sunt distribuite angajatilor nostri, familiilor lor si sunt donate profesionistilor din domeniul medical si celor implicati in linia intai a luptei  impotriva COVID-19 in cadrul comunitatilor locale.
Multumim echipelor noastre de suport, celor de inginerie si tuturor angajatilor care lucreaza din greu pentru a asambla si pentru a distribui produsele PPE tuturor celor care au nevoie de ele.
Multumim angajatilor nostri responsabili de probleme de sanatate si care lupta neobosit impotriva COVID-19.
Si nu in ultimul rand, multumim comunitatii Hunter Douglas, a carei sanatate si siguranta sunt intotdeauna in prim-plan-ul atentiei noastre.
Despre Hunter Douglas
Compania Hunter Douglas este prezenta pe piata din Romania cu o reprezentanta proprie din anul 2004 si are o echipa formata din 4 angajati. Firma activeaza in domeniul sistemelor de control solar pentru interior, exterior si fatade. Informatii suplimentare, la www.hunterdouglasarchitectural.eu 
 
SISECAM
Meesenburg
2021-video-fer
rehau
TOP-500-PRODUCERS
In curand apare editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza