Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 13 Aprilie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Covid-19: MCA Grup a implementat deja proceduri care contin masuri preventive
Covid-19: MCA Grup a implementat deja proceduri care contin masuri preventive
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 23 Mar 2020 11:02
Dorim sa va informam ca, in acest moment, nu previzionam nicio problema semnificativa legata de functionarea MCA Grup in raport cu situatia actuala cu privire la raspandirea bolii COVID-19, cauzata de conronavirusul SARS - Co V-2.
Compania noastra si sectiile de productie sunt in acest moment pe deplin operationale.
In acelasi timp, am dori sa subliniem faptul ca MCA Grup a implementat deja proceduri care contin masuri preventive precise in birourile si in sectiile de productie, si pune in aplicare toate masurile preventive recomandate de autoritatile sanitare in conformitate cu directivele guvernamentale privind protectia angajatilor si a vizitatorilor.
In lumina celor de mai sus, suntem increzatori in continuarea relatiilor noastre obisnuite de afaceri, inclusiv livrarea si primirea marfurilor.
Singurele intarzieri la livrarea la timp a produselor pot aparea din motive care nu sunt controlate de noi.
MCA Grup va continua sa monitorizeze situatia si sa urmeze recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), luand toate masurile preventive necesare. Daca situatia se va schimba, va vom informa imediat.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon, sau sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari cu care ati comunicat in trecut. Informatii suplimentare, la www.mcagrup.ro 
 
SISECAM
rehau
athena_370px
ghid_montaj
2021-video-fer
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

VBH
trocal
ROTO
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE