Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 26 Mai 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Covid-19: Sanatatea si siguranta, o prioritate absoluta pentru HAFELE
Covid-19: Sanatatea si siguranta, o prioritate absoluta pentru HAFELE
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 26 Mar 2020 12:51
Sanatatea si siguranta angajatilor si partenerilor Hafele Romania, reprezinta o prioritate absoluta pentru compania noastra.
In conditiile actualei pandemii COVID-19, compania noastra a luat urmatoarele masuri de prevenire a raspandirii acestui virus:
• Incepand cu data de 13.03.2020 majoritatea colegilor din sediile Hafele Romania lucreaza de acasa. De asemenea, au fost anulate training-urile, conferintele, vizitele externe si calatoriile in interes de serviciu in tara si in strainatate.
• A fost asigurata dotarea echipamentelor de lucru ale colegilor cu sisteme de comunicatii criptate, care pot fi operate in conditii ridicate de securitate din orice locatie.
• Showroom-ul din Bucuresti a fost inchis temporar.
• Colegii a caror activitate necesita prezenta la birou sunt indemnati sa respecte masuri stricte de igiena si distantare sociala.
• Personalul din depozitul Hafele Romania lucreaza in conditii de igiena maxima, este dotat cu manusi si masti si are la dispozitie dispensere cu dezinfectanti pe baza de alcool 80%, in locuri special amenajate.
• Au fost intensificate operatiunile de igienizare si curatenie a suprafetelor de lucru, a echipamentelor si a tuturor spatiilor de lucru.
Pentru moment, nu intampinam probleme referitoare la procesarea comenzilor sau livrarea acestora.
Desi este un moment dificil pentru noi toti, activitatea companiei se deruleaza intr-un ritm normal, iar echipa noastra face tot posibilul pentru a sustine functionarea continua a business-ului, in conditii de maxima siguranta. Informatii suplimentare, la www.hafele.ro 
 
COVID-19
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK