Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 30 Septembrie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - DR. HAHN renunta sa participe la expozitia Fensterbau Frontale 2020
DR. HAHN renunta sa participe la expozitia Fensterbau Frontale 2020
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 18 Mar 2020 14:03
Producatorul de balamale pentru usi Dr. Hahn GmbH & Co. KG , cu sediul in localitatea Monchengladbach (Germania), nu isi va expune produsele in cadrul expozitiei Fensterbau/Frontale 2020.
„Pentru lansarea de produse noi si prezentarea unor inovatii tehnice de ultima ora, FENSTERBAU este una din cele mai importante platforme de marketing pentru Dr. Hahn GmbH & Co. KG’’ explica Klaus Weiss, Head of Marketing in cadrul firmei. ,,Planificasem ca imediat dupa expozitie sa incepem in mod activ discutiile cu clientii referitor la produsele noi prezentate. Aceasta era si ramane strategia pentru acest an.
Amanarea targului cu trei luni nu poate determina si amanarea informarii pietei. Aceasta pierdere de timp ar avea un impact imediat asupra vanzarilor de produse noi ale grupului care nu ar putea fi compensate.
Presupunem ca, pana la noua data planificata a targului, cele mai importante grupuri tinta vor fi informate personal despre noile produse de catre reprezentantii nostri zonali”, spune Weiss. Din punct de vedere economic, Dr. Hahn GmbH & Co. KG este convinsa ca, indiferent de costurile pe care le presupune renuntarea la participare la Fensterbau 2020, efortul depus ar depasi clar beneficiul.
„Odata cu acest comunicat am luat deja masuri care sa ne permita sa prezentam noile produse prin intermediul altor canale de marketing’’, anunta Klaus Weiss. „In cazul in care clientul nu vine la stand, vom duce noi standul catre client”.
Dr. Hahn intentiona sa prezinte la Nurnberg patru noi produse din gama balamalelor mici pentru usi. De asemenea, urma sa fie prezentat producatorilor de usi si partenerilor comerciali din intreaga lume produsul Rollenband AT si noul Turband 4 AT. In plus, urmau sa fie expuse in cadrul standului mai multe prototipuri, supuse ulterior evaluarii vizitatorilor. „La FENSTERBAU 2022, cu siguranta ca sub cunoscuta sigla a firmei Dr. Hahn veti regasi noi produse’’, asigura Weiss, „dar anul acesta datorita conditiilor internationale actuale prezenta noastra nu are sens‘‘. „In 2022, cu siguranta ne vom arata din nou culorile la Nurnberg, sub forma unor noi produse”, asigura Weiss, „dar anul acesta pur si simplu nu are sens in actualele conditii si cadru de lucru”. Informatii suplimentare, la www.dr-hahn.de.
 
ghid_montaj
rehau
TELECOAUTOMATION
athena_370px
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
deceuninck_belgium
dualsoft

Parteneri

trocal
VBH
ALUPROF
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE