Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ELVAL COLOR: Etalbond FR, pentru cladiri cu exigente speciale
ELVAL COLOR: Etalbond FR, pentru cladiri cu exigente speciale
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 18 Oct 2017 07:01
Producatorul de materiale compozite marca Etalbond, ELVAL COLOR, adopta o noua strategie cu privire la utilizarea acestor elemente de placare. Toate cladirile noi identificate ca fiind critice ar putea beneficia de materialul Etalbond cu un grad mai ridicat de incombustibilitate, chiar daca noile standarde permit aplicarea materialelor compozite din aluminiu cu un grad mai scazut. Normele recent acceptate urmaresc necesitatea unor solutii mai durabile pentru placarea fatadelor care ar putea schimba nu numai aspectul cladirilor, ci si calitatea vietii locuitorilor.
Compania va aplica o politica stricta si nu va mai oferi Etalbond cu miez PE pentru centre comerciale, cladiri cu o inaltime mai mare de 18 metri si imobile foarte frecventate, cum ar fi universitati, aeroporturi, statii de metrou, stadioane, sali de sport etc. Pentru astfel de cladiri vor fi oferite numai materiale Etalbond FR de o clasa superioara, impreuna cu cel mai recent panou compozit Etalbond A2. Etalbond A2 este solutia cea mai recenta pentru a raspunde stimularii publice pentru o schimbare durabila si va avea un impact pozitiv in constructia de noi generatii de proiecte si cladiri.
Panoul compozit Etalbond A2 este alcatuit din miez mineral in proportie de 94%, ceea ce il face aproape complet necombustibil, respectand cele mai severe norme europene de protectie impotriva incendiilor, cuprinse in standardul EN 13501-1. Caracteristicile sale fac din acesta un material extrem de potrivit pentru cladirile inalte si foarte aglomerate, cum ar fi centrele comerciale si de birouri, diferite institutii, spitale, scoli sau cladiri de inalta tehnologie.
Managerii companiei ELVAL COLOR sunt ferm convinsi ca politica sa comerciala va continua cu cele mai inalte standarde posibile in asigurarea unui mediu sigur si sanatos. Informatii suplimentare, la www.etem.ro
 
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left