Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 27 Mai 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - EXPOZITIA mobila Schüco Demotruck Tour are loc intre 5 si 11 septembrie 2019
EXPOZITIA mobila Schüco Demotruck Tour are loc intre 5 si 11 septembrie 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 26 Aug 2019 15:38
Alukönigstahl Romania aduce in luna septembrie, in patru orase mari din Romania, cele mai recent lansate sisteme si solutii pentru tamplarie de aluminiu , prin expozitia mobila SCHÜCO DEMOTRUCK. Aceasta face parte din turul sau euro-pean al Schüco Internatioal, prin care optimizeaza intr-un spatiu redus, mostre de mari dimensiuni, dar complet functionale, cu intentia de a le prezenta unui numar cat mai mare de specialisti din domeniul constructiilor.
”Aceasta initiativa este o ocazie unica prin care partenerii, arhitectii, constructorii locali, dar si toti cei interesati pot vedea si studia noutatile din portofoliul nostru de produse, prezentate in cadrul expozitiei BAU 2019. Asa cum veti vedea, progresam constant pentru a va oferi solutii inovatoare, orientate catre realizarea unor arhitec-turi contemporane, inteligente si eficiente energetic, cat si confortabile pentru ocupanti. Va asteptam sa va convingeti”, a declarat Attila Beer, Administrator Alukönigstahl Romania si Republica Moldova.
Printre highlight-urile anului se numara fereastra AWS 75.PD, integrata in perete cortina FWS 35 PD, cu design panoramic - profile inguste si suprafete mari de sticla, noile sisteme pentru usi AD UP 75 sau sistemul de control acces DCS Smart Touch.
In plus, noile sisteme de ventilatie descentralizata Schüco VentoTherm Twist si Ventolife, montate pe ferestre construite din diverse sisteme de aluminiu, sustin directia noastra de dezvoltare centrata pe un stil de viata mai confortabil atat acasa, cat si la birou. Usa de balcon cu prag 0, dar perfect etansa la intemperii, este un nou beneficiu pentru accesul fara bariere si facil pentru varstnici, copii sau persoane cu dizabilitati.
Sistemul de pereti cortina Schüco FWS 60 CV este in continuare un punct de atrac-tie, fiind solutia constructiva care face ca latimile vizibile ale profilelor sa fie identice pentru elementele mobile si pentru campurile fixe. Acesta permite realizarea unor ferestre de mari dimensiuni, egale cu inaltimea etajului, spectaculoase din punct de vedere estetic, dar, in acelasi timp, sigure.
Pentru producatorii de tamplarie, asa numitul Fabrication Data Center ofera un nou mod de acces la documentatia de fabricatie, la video-uri despre executie si montaj, fiind un instrument foarte util pentru eficientizarea proceselor de productie.
O gama interesanta de mostre de dimensiuni reduse completeaza exponatele din aceasta expozitie mobila.
SCHÜCO DEMOTRUCK va face urmatoarele opriri in Cluj, Sibiu, Brasov si Bucuresti:
5 septembrie - de la 9.00 la 16.00 - Grand Hotel Napoca , Str. Octavian Goga nr.1 Cluj Napoca
9 septembrie - de la 11.00 la 17.00 - Piata Habermann, Str. Berarilor nr. 4, Sibiu
10 septembrie - de la 11.00 la 17.00 - Coresi Shopping Resort, Strada Zaharia Stancu 1, Brasov
11 septembrie - de la 9.00 la 18.00 - Timpuri Noi Square - Splaiul Unirii 165, Bucuresti
 
COVID-19
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK